ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. https://zarifopoulos.com Υπηρεσίες Ασφαλείας & Ελέγχου Wed, 14 Feb 2018 06:12:29 +0000 el hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.4 Η ασφάλεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Κορέα https://zarifopoulos.com/winter-olympic-games-security/ Wed, 14 Feb 2018 06:00:51 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21442 Δεκάδες χιλιάδες άτομα προσωπικού ασφαλείας προστατεύουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα, μαζί με drones παρακολούθησης, συστήματα αναγνώρισης προσώπου, έξυπνες κάμερες ασφαλείας και πολλά ακόμα.

The post Η ασφάλεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Κορέα appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Δεκάδες χιλιάδες άτομα προσωπικού ασφαλείας προστατεύουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα, μαζί με drones παρακολούθησης, συστήματα αναγνώρισης προσώπου, έξυπνες κάμερες ασφαλείας και πολλά ακόμα. Με την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών την περασμένη Παρασκευή, κινητοποιήθηκαν περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι, ως προσωπικό ασφαλείας για την προστασία των αθλητών και των θεατών από πιθανές απειλές.

Το έργο της προστασίας των Ολυμπιακών Αγώνων και του πλήθους των διεθνών επισκεπτών μπορεί να φανεί εκπληκτικό: Περίπου 3.000 αθλητές από περισσότερα από 90 χώρες, θα αγωνιστούν μπροστά σε 100.000 θεατές καθημερινά, στην περιοχή γύρω από την Πιονγκτσάνγκ, που βρίσκεται 50 μίλια από τα σύνορα της Βόρειας Κορέας.

Συνολικά, περίπου ένα εκατομμύριο επισκέπτες, αθλητές και 26 αρχηγοί κρατών από 21 χώρες, αναμένεται να παρακολουθήσουν τις τελετές έναρξης και λήξης και να παρευρεθούν στους χώρους των εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όχι μόνο πρόκειται για τους μεγαλύτερους χειμερινούς αγώνες, αλλά μπορεί να συμμετέχει η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη ασφαλείας στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Θυμίζουμε το γεγονός ότι η Νότια Κορέα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας και χωρίς καταγραφή τρομοκρατικών ενεργειών – εκτός του Βορρά.

Η Hankyoreh, μια ημερήσια εφημερίδα στη Νότια Κορέα, αναφέρει ότι η διαχείριση των επιχειρήσεων ασφαλείας γίνεται από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ολυμπιακής Αντιτρομοκρατίας & Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ, που ιδρύθηκε το 2016 και εποπτεύει τη συνεργασία σχεδόν 20 κυβερνητικών φορέων. Θα λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο για τη διαχείριση των τοπικών γραφείων ελέγχου ασφαλείας σε 18 σημαντικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων χώρων εκδηλώσεων, καταλυμάτων και κέντρων μέσων ενημέρωσης.

Ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας έχει αναπτυχθεί ευρέως – στο έδαφος και στον αέρα – για να βοηθήσει το προσωπικό ασφαλείας να εφαρμόσει εντολές παρακολούθησης και πρόληψης απειλών, όπως προκαταρκτικούς ελέγχους και αναζητήσεις.

Ένα Zeppelin, ειδικά εξοπλισμένο με δυνατότητες έξυπνης παρακολούθησης και βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD), θα παρακολουθεί τις δραστηριότητες στο έδαφος για να παρέχει συνεχή και σε πραγματικό χρόνο ματιά στα δρώμενα μέσα και γύρω από τους χώρους. Το σκάφος είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και λέγεται ότι είναι ικανό να ανιχνεύει άτομα που προετοιμάζουν τρομοκρατικές απειλές. Αν το ευφυές CCTV εντοπίσει μια απειλή, το προσωπικό ασφαλείας θα αναπτυχθεί αμέσως για να θέσει υπό έλεγχο τους πιθανούς τρομοκράτες.

Απαγόρευση πτήσεων

Όλες οι περιοχές κοντά σε αθλητικές εγκαταστάσεις, έχουν ταξινομηθεί ως ζώνες απαγόρευσης πτήσεων. Η απαγόρευση πτήσεων περιλαμβάνει οποιοδήποτε μη εγκεκριμένο αεροσκάφος, επανδρωμένο ή μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV), καθώς ένα drone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαταράξει τους αγώνες με μια βόμβα ή να «απελευθερώσει» βιολογικά ή χημικά όπλα.

Σε περίπτωση που ένα drone προσεγγίσει μια απαγορευμένη ζώνη, ραντάρ ανίχνευσης προειδοποιούν τις αρχές, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να αναπτύξουν τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων για να το απενεργοποιήσουν. Άλλα μέσα άμυνας περιλαμβάνουν πυροβόλα όπλα που μπορούν να ρίξουν δίχτυα για να απενεργοποιήσουν τα ύποπτα drones και ειδικές δυνάμεις που μπορούν να αποσταλούν με ελικόπτερο για να το καταρρίψουν.

Έξυπνες κάμερες και ακτίνες Χ

Σχεδόν 1.000 έξυπνες κάμερες βιντεοεπιτήρησης έχουν τοποθετηθεί σε χώρους ασφαλείας. Η ανάλυση βίντεο χρησιμοποιείται για την ανίχνευση ύποπτων κινήσεων κοντά στους χώρους εκδηλώσεων και στο αθλητικό χωριό. Οι κάμερες είναι επίσης εξοπλισμένες με δυνατότητες ανίχνευσης και παρακολούθησης για κινούμενα αντικείμενα, ενώ περιλαμβάνουν ευρυγώνιους φακούς, δυνατότητες εγγραφής κατά τη διάρκεια της νύχτας και ειδοποιήσεις σε περίπτωση λειτουργικών προβλημάτων.

Τρεις συσκευές ανίχνευσης ακτίνων Χ, με κόστος που έφθασε τα 1,4 δις δολάρια, χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση απειλών εντός αυτοκινήτων που κινούνται στους χώρους, με την ικανότητα εντοπισμού κρυμμένων ανθρώπων, όπλων και άλλων αντικειμένων. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης ένα προηγμένο σύστημα αναζήτησης για τα κατώτερα τμήματα των οχημάτων.

Cyber Attacks

Ένας μικρός «στρατός» προσωπικού πληροφορικής για έκτακτες ανάγκες είναι σε εγρήγορση για να ανταποκριθεί σε hacking δικτύου και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς υπάρχουν φόβοι για κυβερνοεπιθέσεις από τη Βόρεια Κορέα και τη Ρωσία.

Περίπου 700 άτομα, κυρίως από εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας και κυβερνητικές υπηρεσίες, συγκεντρώθηκαν για να εργαστούν στην ομάδα αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Οι ειδικοί ασφαλείας θα παρακολουθούν όλο το εικοσιτετράωρο, για να απαντήσουν σε ασυνήθιστες ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων DDoS και της κυκλοφορίας κακόβουλων προγραμμάτων.

Η παρουσία των ΗΠΑ

Οι Η.Π.Α. θα αναπτύξουν μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις ασφαλείας στους Αγώνες: Εκατό άτομα από την Υπηρεσία Διπλωματικής Ασφάλειας (DSS) του Υπουργείου Εξωτερικών, που θα επικουρείται από δεκάδες επιπλέον προσωπικό. Η ομάδα DSS θα υποστηρίξει τα δικά της πρωτόκολλα ασφαλείας της Ολυμπιακής Επιτροπής των Ηνωμένων Πολιτειών και μαζί με τις μικρότερες ομάδες άλλων αμερικανικών οργανισμών που αποτελούν την Ομάδα Διεθνούς Ασφάλειας του Υπουργείου Εξωτερικών, τις ενσύρματες αναφορές. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα μέλη του FBI και ο Εθνικός Οργανισμός Γεωγραφικών Πληροφοριών, ο οποίος ειδικεύεται στην ανάλυση των δορυφορικών δεδομένων και στην παρακολούθηση της παγκόσμιας απειλής.

The post Η ασφάλεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Κορέα appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στο Safety & Security Conference 2018 https://zarifopoulos.com/z-gold-sponsor-at-the-safety-security-conference-2018/ Wed, 07 Feb 2018 07:00:52 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21433 To Safety & Security Conference, μέσω στοχευμένων παρουσιάσεων, θα προβάλει και αναδείξει τις αποτελεσματικές πρακτικές που εφαρμόζονται από κορυφαίες εταιρείες, στους τομείς της Aσφάλειας & Προστασίας - πέραν του πρίσματος της παραδοσιακής αντίληψης περί Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων.

The post Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στο Safety & Security Conference 2018 appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

To Safety & Security Conference, μέσω στοχευμένων παρουσιάσεων, θα προβάλει και αναδείξει τις αποτελεσματικές πρακτικές που εφαρμόζονται από κορυφαίες εταιρείες, στους τομείς της Aσφάλειας & Προστασίας – πέραν του πρίσματος της παραδοσιακής αντίληψης περί Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων – και εστίαση σε θέματα:

 • Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και επισκέψεως κοινού για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, αποφυγή ατυχημάτων και αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών
 • Προστασίας προσωπικού, κρίσιμων εγκαταστάσεων και υποδομών από δολιοφθορές και επιθέσεις κατά ζωής & περιουσίας

Experts του κλάδου Safety & Security από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εξειδικευμένα στελέχη της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, θα προσφέρουν στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες και θα συζητήσουν διαδραστικά με τους συμμετέχοντες για τη δημιουργία ασφαλούς επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας, ως Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου, θα διοργανώσει ταυτόχρονα με το Συνέδριο, δύο (2) εξειδικευμένα Workshop, με θέμα τις τελευταίες καινοτομίες και τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου.

Σκοπός του Safety & Security Conference είναι να καταδείξει τη σημασία της πρόληψης στην αποτελεσματική αποτροπή των κινδύνων, που προέρχονται από αμέλεια ή πρόθεση και να αναδείξει ότι η πρόληψη είναι υπόθεση εργαζομένων και εργοδοτών, κράτους και κοινωνίας.

Στόχος του Safety & Security Conference είναι να ευαισθητοποιήσει τις αντίστοιχες υπηρεσίες, δομές και επικεφαλής κάθε επιχείρησης και οργανισμού, για την ανάγκη ολιστικής προσέγγισης όλων των κινδύνων, φυσικών και ανθρωπογενών, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο.

Το Safety & Security Conference, διοργανώνεται για 1η φορά στην Ελλάδα από την Boussias Conferences. Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. – ως Χρυσός Χορηγός – συμμετέχει πρωταγωνιστικά στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Domotel Kastri.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

The post Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός στο Safety & Security Conference 2018 appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
Οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης του 2017 https://zarifopoulos.com/the-worst-2017-passwords/ Wed, 31 Jan 2018 07:00:37 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21357 Η SplashData κυκλοφόρησε τον ετήσιο κατάλογο των χειρότερων κωδικών πρόσβασης που χρησιμοποιήθηκαν το 2017 και αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν εύκολους και προβλέψιμους κωδικούς.

The post Οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης του 2017 appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Η SplashData κυκλοφόρησε τον ετήσιο κατάλογο των χειρότερων κωδικών πρόσβασης που χρησιμοποιήθηκαν το 2017 και αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν εύκολους και προβλέψιμους κωδικούς.

Όταν πρόκειται για την ασφάλεια του Διαδικτύου, η πιο βασική και κοινή μορφή προστασίας είναι ένας κωδικός πρόσβασης. Με αυτό το σκεπτικό, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι οι χρήστες θα έβαζαν λίγο περισσότερη σκέψη και προσπάθεια σε κάτι που προστατεύει τα πάντα, από τα προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους τραπεζικούς λογαριασμούς, μέχρι την πρόσβαση στην κάμερα που παρακολουθεί το σαλόνι του σπιτιού τους.

Η SplashData, ένας πάροχος εφαρμογών και υπηρεσιών ασφαλείας, κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα με τους «Χειρότερους Κωδικούς της Χρονιάς». Για να δημιουργηθεί η λίστα, επεξεργάστηκαν τα δεδομένα από πέντε εκατομμύρια κωδικούς πρόσβασης που διέρρευσαν από χρήστες στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη.

Αν εξαιρέσουμε τον κωδικό «starwars» που έκανε την εμφάνιση του τον κατάλογο για πρώτη φορά, οι υπόλοιποι 20 πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι κωδικοί δεν περιέχουν εκπλήξεις.

Ακολουθούν οι 20 πρώτοι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης του 2017:

 1. 123456
 2. password
 3. 12345678
 4. qwerty
 5. 12345
 6. 123456789
 7. letmein
 8. 1234567
 9. football
 10. iloveyou
 11. admin
 12. welcome
 13. monkey
 14. login
 15. abc123
 16. starwars
 17. 123123
 18. dragon
 19. passw0rd
 20. master

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις, οι χρήστες εξακολουθούν να είναι πεισματάρηδες στην επιλογή ασφαλών κωδικών πρόσβασης, ενώ θα πρέπει να δημιουργούν κωδικούς πρόσβασης που περιέχουν ένα μείγμα από κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και σύμβολα που δεν μπορούν εύκολα να μαντέψουν άλλοι.

Θα ήταν επίσης συνετό να χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων όποτε είναι δυνατόν. Αυτό συνήθως σημαίνει τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος ή τη λήψη ασφαλούς PIN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος κειμένου για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητα σας.

Σημαντικό επίσης για τους integrators, είναι να σιγουρευτούν ότι οι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές δεν χρησιμοποιούν προεπιλεγμένες διαχειριστικές πιστοποιήσεις, γεγονός που έχει οδηγήσει σε άνοδο του ποσοστού των καμερών παρακολούθησης που έχουν παραβιαστεί. Οποιοσδήποτε χρήστης μιας συσκευής IoT, πρέπει τέλος να διασφαλίζει ότι χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο διαθέσιμο firmware.

Πάντως, προβλέπεται σύντομα, ότι οι παραδοσιακοί κωδικοί πρόσβασης θα είναι μια ξεπερασμένη λύση ελέγχου ταυτότητας, καθώς θα υιοθετηθούν ευρέως σύγχρονες υποδομές αναγνώρισης που υποστηρίζουν νεότερες και πιο ασφαλείς μεθόδους ελέγχου ταυτότητας, όπως τη χρήση βιομετρικών στοιχείων. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν σήμερα προηγμένες μεθόδους ελέγχου ταυτότητας, βλέπουν ήδη το αυξημένο ενδιαφέρον και την εμπλοκή των πελατών τους, που απολαμβάνουν ασφάλεια και μεγαλύτερη ευκολία σύνδεσης.

The post Οι χειρότεροι κωδικοί πρόσβασης του 2017 appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Εμπορική συνεργασία με Oracle + Dyn https://zarifopoulos.com/business-collaboration-with-oracle-dyn/ Wed, 24 Jan 2018 07:00:14 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21203 Ξεκίνησε η εμπορική συνεργασία μας με την Oracle + Dyn, για την παροχή της υπηρεσίας Dynamic Z-DNS, σε όσους πελάτες χρησιμοποιούν συστήματα Ασφαλείας, CCTV ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες μας και έχουν ανάγκη απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω Internet.

The post ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Εμπορική συνεργασία με Oracle + Dyn appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ – μετά από διαπραγματεύσεις – ξεκίνησε Εμπορική Συνεργασία με την εταιρεία Oracle + Dyn. Με τη συνεργασία αυτή, η εταιρεία μας θα παρέχει στο εξής την υπηρεσία Dynamic Z-DNS, στους πελάτες της που χρησιμοποιούν συστήματα Ασφαλείας, CCTV ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της και έχουν ανάγκη απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω Internet.

Με τη νέα υπηρεσία Dynamic Z-DNS, τα συστήματα Ασφαλείας και τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, αποκτούν πλέον συγκεκριμένη διεύθυνση της μορφής onomapelati.zarifopoulos.info και γίνονται διαθέσιμα για χρήση εξ αποστάσεως.

Η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στη ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ να καλύψει τα κενά και τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζουν οι cloud λύσεις των περισσότερων κατασκευαστών συστημάτων Ασφαλείας και CCTV, καθώς το Dynamic Z-DNS παρέχεται με εγγυημένη διαθεσιμότητα 99.999%, προστασία από DDoS επιθέσεις και προσφέρει πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες και τη λειτουργία όλων των συστημάτων.

Ο συνδυασμός της αυξημένης ασφάλειας, της υψηλής διαθεσιμότητας, των αυξημένων δυνατοτήτων, καθώς και της εντυπωσιακά χαμηλής τιμής, έχει ως αποτέλεσμα η υπηρεσία Dynamic Z-DNS να αριθμεί δεκάδες συνδρομητές από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήματος χρήσης, στη διεύθυνση Dynamic Z-DNS.

The post ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Εμπορική συνεργασία με Oracle + Dyn appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
Στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ https://zarifopoulos.com/zarifopoulos-in-thessaloniki-metro/ Wed, 17 Jan 2018 07:00:00 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21050 Ένα νέο και σύνθετο έργο, με πολύ αυστηρές απαιτήσεις και υψηλής εξειδίκευσης στον τομέα της Πυροπροστασίας και της Ασφάλειας χώρων, ανέλαβε η εταιρία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο υπό κατασκευή ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης.

The post Στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Ένα νέο και σύνθετο έργο, με πολύ αυστηρές απαιτήσεις και υψηλής εξειδίκευσης στον τομέα της Πυροπροστασίας και της Ασφάλειας χώρων, ανέλαβε η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο υπό κατασκευή ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης.

Η Σύμβαση με τον κατασκευαστή του Έργου υπογράφτηκε πρόσφατα και η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ανέλαβε την προμήθεια των υλικών, την παροχή τεχνικών οδηγιών και τέλος, τις ρυθμίσεις, τις τελικές δοκιμές και την παράδοση σε πλήρη και κανονική λειτουργία, στους δεκατρείς σταθμούς της Κεντρικής Γραμμής και στο Αμαξοστάσιο, των συστημάτων:

 • Πυρανίχνευσης
 • Ελέγχου εισόδου και φύλαξης (ασφαλείας) των χώρων

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με τη βοήθεια του πρωτοποριακού εξοπλισμού που χρησιμοποιεί, κάλυψε τις πολύ αυστηρές προδιαγραφές του έργου, προσφέροντας υλικά των οίκων SCHRACK SECONET AG (πυρανίχνευση), DDS (συστήματα αυτομάτου ελέγχου) και Honeywell (συστήματα ασφαλείας).

Το παραπάνω Έργο καταδεικνύει την υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση των επιστημονικών στελεχών – μηχανικών και τεχνικών του Ομίλου ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και την ειδική εμπειρία που έχει αποκτήσει, από μία σειρά παρόμοιων έργων τα οποία έχει εκτελέσει με επιτυχία.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ως Εταιρεία – Ηγέτης στα Συστήματα Ασφαλείας, Πυρασφάλειας, Ενεργειακής Εξοικονόμησης και Αυτομάτου Ελέγχου, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αποδεικνύει με το έργο της, τις αξίες και την αξιοπιστία, που τη διατηρούν για 45 χρόνια στην κορυφή.

The post Στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
Δωρεά Ελαιολάδου στην Generation 2.0 RED, από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ https://zarifopoulos.com/donation-of-olive-oil-to-generation-2-0-red/ Wed, 10 Jan 2018 07:00:05 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21231 Λίγες ημέρες πριν κλείσει το 2017, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και γιορτινή ατμόσφαιρα στα γραφεία της ΜΚΟ Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity (Generation 2.0 RED), προσφέρθηκαν από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ 120 λίτρα ελαιoλάδου, USB stick και στυλό, για τα 40 παιδιά της Ομάδας Μπάσκετ ΑNTAIOΣ και τις οικογένειες τους, η οποία υποστηρίζεται με όλα τα μέσα, από την GENERATION.

The post Δωρεά Ελαιολάδου στην Generation 2.0 RED, από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Λίγες ημέρες πριν κλείσει το 2017, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και γιορτινή ατμόσφαιρα στα γραφεία της ΜΚΟ Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity (Generation 2.0 RED), προσφέρθηκαν από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ 120 λίτρα ελαιoλάδου, USB stick και στυλό, για τα 40 παιδιά της Ομάδας Μπάσκετ ΑNTAIOΣ και τις οικογένειες τους, η οποία υποστηρίζεται με όλα τα μέσα, από την GENERATION.

Στην παράδοση της Δωρεάς, εκτός από την Διοίκηση της GENERATION, τον προπονητή κ. Σ. Βελινιάτη – ο οποίος «ανακάλυψε» στην Κυψέλη και ανέδειξε το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούμπο – και τον πρόεδρο της Ομάδας Γ. Θωμόπουλο, παρέστησαν από την Εταιρεία μας ο κ. Γιώργος Ζαριφόπουλος, ο οποίος μίλησε για την στήριξη μας στην προσπάθεια να στρέψουν παιδιά μη προνομιούχων οικογενειών στον αθλητισμό και τους συνεχάρη για το έργο τους, καθώς και η κα Φ. Ζαριφοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών σχέσεων.

Η GENERATION 2.0 RED, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός νέων (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία), που ανεξαρτήτως καταγωγής, εθνικότητας, θρησκείας, φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, συνδυάζει την κοινωνική δράση και την έρευνα, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος νέων που κατοικoύν στην Ελλάδα και μάχονται υπέρ των δικαιωμάτων ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, όπως αυτές των μεταναστών και των προσφύγων. Βασικός στόχος του οργανισμού είναι η προώθηση των δικαιωμάτων, της κοινωνικής συνοχής, της ισότιμης κοινωνικής και πολιτικής συμμετοχής γενικά των νέων και ιδιαίτερα των ατόμων μεταναστευτικής καταγωγής (δεύτερη γενιά), καθώς και των μεταναστών και προσφύγων στην ελληνική κοινωνία.

The post Δωρεά Ελαιολάδου στην Generation 2.0 RED, από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
IDC: Στο 1 τρις δολάρια οι παγκόσμιες δαπάνες για το Internet of Things το 2020 https://zarifopoulos.com/idc-forecasts-worldwide-spending-on-the-internet-of-things-to-reach-772-billion-in-2018/ Wed, 03 Jan 2018 08:00:43 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21187 Οι παγκόσμιες δαπάνες για το Internet of Things (IoT) προβλέπεται να φθάσουν τα 772,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018, με αύξηση 14,6% έναντι των 674 δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα δαπανήθηκαν το 2017.

The post IDC: Στο 1 τρις δολάρια οι παγκόσμιες δαπάνες για το Internet of Things το 2020 appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Οι παγκόσμιες δαπάνες για το Internet of Things (IoT) προβλέπεται να φθάσουν τα 772,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018, με αύξηση 14,6% έναντι των 674 δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα δαπανήθηκαν το 2017. Επικαιροποιημένη έκθεση της IDC εκτιμά ότι οι δαπάνες του IοT σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται να αυξηθούν με ένα σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 14,4% κατά την περίοδο πρόβλεψης 2017-2021, υπερβαίνοντας το 1 τρις δολάρια το 2020, φθάνοντας τα 1,1 τρις το 2021.

Το Hardware θα είναι η μεγαλύτερη κατηγορία του κλάδου για το 2018, με 239 δισεκατομμύρια δολάρια να πηγαίνουν σε μεγάλο βαθμό στις μονάδες και τους αισθητήρες, μαζί με τις δαπάνες για τις Υποδομές και την Ασφάλεια. Οι Υπηρεσίες θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία, ακολουθούμενη από Λογισμικό και Συνδεσιμότητα. Το Λογισμικό θα καθοδηγείται από λογισμικό εφαρμογών μαζί με λογισμικό αναλύσεων, πλατφόρμες IoT και λογισμικό ασφαλείας. Το Λογισμικό, θα είναι επίσης, ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας τεχνολογίας, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 16,1%. Οι δαπάνες για υπηρεσίες θα αυξηθούν επίσης με ταχύτερο ρυθμό από τις συνολικές δαπάνες, με CAGR 15,1%, φθάνοντας σχεδόν τις δαπάνες Hardware μέχρι το τέλος της πενταετούς περιόδου πρόβλεψης.

Μέχρι το 2021, πάνω από το 55% των δαπανών για τα προγράμματα IoT θα αφορά το Λογισμικό και τις Υπηρεσίες, καθώς οι οργανισμοί αναφέρουν ότι αποτελούν τους βασικούς τομείς επικεντρωμένων επενδύσεων στον τομές IoT. Το Λογισμικό δημιουργεί το θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορούν να υλοποιηθούν οι εφαρμογές IoT και οι περιπτώσεις χρήσης τους. Ωστόσο, οι Υπηρεσίες βοηθούν να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία της τεχνολογίας για να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη λύση που θα ωφελήσει τους οργανισμούς και θα τους βοηθήσει να επιτύχουν μεγαλύτερη αξία σε μικρότερο χρόνο.

Οι αγορές που αναμένεται να δαπανήσουν περισσότερα στις λύσεις IoT το 2018 είναι οι μεταποιητικές βιομηχανίες (189 δις δολάρια), οι μεταφορές (85 δις δολάρια) και οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (73 δις δολάρια). Οι δαπάνες θα επικεντρωθούν σε μεγάλο βαθμό σε λύσεις που υποστηρίζουν παραγωγικές διαδικασίες. Στις μεταφορές, το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών αφορά στην παρακολούθηση των εμπορευματικών μεταφορών και τη διαχείριση στόλου. Οι δαπάνες στον τομέα των υπηρεσιών κοινής ωφελείας θα κυριαρχούνται από έξυπνα δίκτυα ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και νερού.

Οι καταναλωτές θα δαπανήσουν 62 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018, για να γίνουν το τέταρτο μεγαλύτερο τμήμα του κλάδου, ενώ οι κύριες περιπτώσεις εξόδων σχετίζονται με το έξυπνο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του αυτοματισμού στο σπίτι, της ασφάλειας και των έξυπνων συσκευών. Οι έξυπνες συσκευές θα βιώσουν ισχυρή ανάπτυξη κατά την πενταετή περίοδο πρόβλεψης και θα βοηθήσουν τον καταναλωτικό τομέα να καταστεί ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος του IoT με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 21%.

Η περιοχή Ασίας / Ειρηνικού (με εξαίρεση την Ιαπωνία) θα είναι η γεωγραφική περιοχή με το μεγαλύτερο τζίρο στο IoT το 2018 – 312 δισεκατομμύρια δολάρια – ακολουθούμενη από τη Βόρεια Αμερική (Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδάς) στα 203 δισεκατομμύρια δολάρια και την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA) στα 171 δις δολάρια. Η Κίνα θα είναι η χώρα με το μεγαλύτερο σύνολο των δαπανών IoT το 2018 (209 δις δολάρια). Ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες με 194 δις δολάρια το 2018, η Ιαπωνία (68 δις δολάρια) και η Κορέα (29 δις δολάρια). Η Λατινική Αμερική θα επιτύχει την ταχύτερη συνολική αύξηση δαπανών για το IoT, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) για την πενταετία 28,3%.

The post IDC: Στο 1 τρις δολάρια οι παγκόσμιες δαπάνες για το Internet of Things το 2020 appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
Σημαντικές προκλήσεις στον ορίζοντα για τους κατασκευαστές συστημάτων Ασφαλείας https://zarifopoulos.com/major-challenges-on-the-horizon-for-security-manufacturers/ Wed, 20 Dec 2017 07:00:52 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21085 Η ετήσια έκθεση της Memoori για το 2017 δείχνει ότι η συνολική αξία των προϊόντων Ασφαλείας - σε τιμές χονδρικής - ήταν 29,2 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2017, σημειώνοντας αύξηση 5% σε σχέση με το 2016.

The post Σημαντικές προκλήσεις στον ορίζοντα για τους κατασκευαστές συστημάτων Ασφαλείας appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Η ετήσια έκθεση της Memoori για το 2017 δείχνει ότι η συνολική αξία των προϊόντων Ασφαλείας – σε τιμές χονδρικής – ήταν 29,2 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2017, σημειώνοντας αύξηση 5% σε σχέση με το 2016. Πρόκειται για μείωση της ανάπτυξης από την αιχμή του 2014. Τα τελευταία οκτώ χρόνια η αγορά έχει αυξηθεί με ένα σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 6,41%, ενώ η πρόβλεψη είναι ότι η αγορά θα φθάσει τα 41,27 δις δολάρια το 2022 (CAGR +7,2%).

Έλεγχος πρόσβασης

Από τους τρεις, σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητους τομείς  της αγοράς (βιντεοεπιτήρηση, έλεγχος πρόσβασης και συναγερμοί εισβολής), ο έλεγχος πρόσβασης διατηρεί τη μέση ανάπτυξή του κατά περίπου 7% τα τελευταία τρία χρόνια, καλύπτοντας το 23,5% της συνολικής αγοράς.

Η ανάπτυξη οφείλεται στην αυξημένη διείσδυση των συστημάτων δικτύου IP, στους βελτιωμένους βιομετρικούς αναγνώστες, τη διαχείριση αναγνώρισης ταυτότητας και τα ασύρματα συστήματα κλειδώματος. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά που ο τομέας Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control) σημειώνει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης από τους τρεις τομείς της αγοράς. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις ότι οι πιέσεις των τιμών θα έχουν στο μέλλον αρνητικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη, όταν αυτή μετριέται με βάση την αξία.

Φαίνεται ότι υπάρχει απροθυμία των κατασκευαστών να υποστηρίξουν ανοικτά πρότυπα προκειμένου να προστατεύσουν την επιχειρηματική τους κληρονομιά. Αυτό θα μπορούσε να βλάψει το μακροπρόθεσμο μέλλον τους και να ανοίξει το δρόμο στους κατασκευαστές από την Κίνα να αναλάβουν την πρωτοβουλία.

Συναγερμοί εισβολής

Ο τομέας συστημάτων ειδοποίησης εισβολής έχει μερίδιο 22%. Πρόκειται για τον τομέα του κλάδου της Ασφάλειας από όπου ξεκίνησαν όλα και έχει ωριμάσει από καιρό. Η αυξανόμενη χρήση ραντάρ και θερμικών καμερών συνέβαλε στην άνοδο της τάξης του 2,5% για το 2017.

Η χρήση του ραντάρ, η πρόοδος στις τεχνολογίες αισθητήρων, η ασύρματη τεχνολογία και η συνεργασία των συστημάτων με τη βιντεοεπιτήρηση, τον έλεγχο πρόσβασης και τον εξωτερικό φωτισμό, συνέβαλαν στην ανάπτυξη.

Βιντεοεπιτήρηση

Το 2017, η αγορά προϊόντων βιντεοεπιτήρησης, η οποία αποτελεί το 54,5% του συνόλου των προϊόντων Ασφαλείας, ήταν 15,87 δισεκατομμύρια δολάρια, με αύξηση 5,9% σε σχέση με το 2016. Το επίπεδο ανάπτυξης φαίνεται απογοητευτικό σε σύγκριση με την ανάπτυξη των προηγούμενων πέντε ετών στο 9,7%. Ωστόσο, αυτό ήταν μια ανακούφιση για πολλούς προμηθευτές, που πίστευαν ότι το 2017 θα έχουν πτώση τζίρου εάν συνεχιστεί η δραματική πτώση των τιμών των καμερών, κάτι που συνέβη κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Αυτή η πτώση των τιμών έχει ασκήσει μεγάλη πίεση στην κερδοφορία, ιδιαίτερα για τους κατασκευαστές στις Δυτικές χώρες. Η πλειοψηφία των κατασκευαστών στη βιομηχανία βιντεοεπιτήρησης πρέπει να επανεξετάσουν τις επιχειρηματικές στρατηγικές τους. Αναμένεται ότι η ζήτηση για επώνυμα προϊόντα στην αγορά των επιχειρήσεων θα οδηγήσει τον τομέα σε υψηλότερα επίπεδα, ενώ εκτιμάται ότι η αγορά θα φθάσει τα 22,78 δις δολάρια το 2022.

Το μέγεθος μπορεί να είναι κρίσιμο

Αυτή τη χρονιά σημειώθηκαν βελτιωμένες και σταθερότερες επιδόσεις και όλοι οι κύριοι παράγοντες της ανάπτυξης είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν την εποχή της κερδοφόρας ανάπτυξης, μεταξύ 2010 και 2014. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές τεχνικές και εμπορικές προκλήσεις, καθώς τα σχήματα και οι δομές των επιχειρήσεων θα αλλάξουν σημαντικά τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτό που απασχολεί σήμερα τις περισσότερες εταιρείες είναι πώς μπορούν να λειτουργούν κερδοφόρα κατά τη διάρκεια της περιόδου του ανταγωνισμού των τιμών – προς τα κάτω – και να επιβιώσουν.

Το χάσμα μεταξύ των μεγάλων προμηθευτών και των πολλών εκατοντάδων μικρότερων αυξάνεται κάθε χρόνο, ενώ τα περιθώρια κέρδους συνεχίζουν να μειώνονται, αυξάνοντας έτσι τη δυσκολία της λειτουργίας με κερδοφορία. Αυτό ισχύει ήδη για τον τομέα βιντεοεπιτήρησης και μέσα στην επόμενη 5ετία θα επηρεάσει και τους τομείς ελέγχου πρόσβασης και συναγερμών εισβολής.

Στον τομέα της βιντεοεπιτήρησης, οι μεγάλοι Κινέζοι κατασκευαστές υιοθέτησαν τη στρατηγική να «ταράξουν τα νερά» στη βιομηχανία, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το περιθώριο κέρδους, ενώ παράλληλα επεκτείνονται σε περισσότερες αγορές και αυξάνουν γρήγορα το μερίδιο αγοράς. Η κατάσταση αυτή φαίνεται απίθανο ότι μπορεί να αντιστραφεί, κάτι που δίνει στους Κινέζους κατασκευαστές κυρίαρχη θέση στη μεγαλύτερη σε όγκο επιχειρηματική δραστηριότητα του κλάδου.

The post Σημαντικές προκλήσεις στον ορίζοντα για τους κατασκευαστές συστημάτων Ασφαλείας appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Υπόδειγμα υποδομών αυξημένης Ασφάλειας για αποστολή ευαίσθητων δεδομένων https://zarifopoulos.com/advanced-security-infrastructure-model-for-sending-sensitive-data/ Wed, 13 Dec 2017 07:00:29 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21148 Σε ένα από τα σημαντικότερα events στο χώρο του IT για τη Φιλανδία, η Santa Monica Networks, εταιρεία υποδομών και δικτύων, παρουσίασε τα δύο site του ομίλου μας ως υποδείγματα χρήσης του Cryptshare για χώρες με non Unicode Character.

The post ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Υπόδειγμα υποδομών αυξημένης Ασφάλειας για αποστολή ευαίσθητων δεδομένων appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Στις 22 Νοεμβρίου, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, διεξήχθη ένα από τα σημαντικότερα events στο χώρο του IT για τη Φινλανδία. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Santa Monica Networks, εταιρεία υποδομών και δικτύων με δίκτυα σε Φινλανδία, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, ο Achim Brinkmann, Business Development Manager της Γερμανικής Cryptshare, παρουσίασε μεταξύ άλλων τα δύο site του ομίλου μας – https://crypto.zarifopoulos.com και https://crypto.hellenicstation.gr – ως υποδείγματα χρήσης του Cryptshare για χώρες με non Unicode Character.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΕΡΜΗΣ χρησιμοποιούν το προϊόν της Cryptshare ως εργαλείο κρυπτογράφησης για την ασφαλή αποστολή ευαίσθητων δεδομένων και μεγάλου όγκου αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όλοι οι συνεργάτες της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και του ΕΡΜΗ μπορούν να χρησιμοποιούν ελευθέρα τα link https://crypto.zarifopoulos.com και https://crypto.hellenicstation.gr αντίστοιχα, για την αποστολή ευαίσθητων δεδομένων ή μεγάλων αρχείων προς τις δύο εταιρείες.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, που πιστοποιήθηκε πρόσφατα με ISO/IEC 27001, το μόνο διεθνές πρότυπο που μπορεί να επιθεωρηθεί και το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών, συνεχίζει τη δυναμική και άμεση προσαρμογή της στις σύγχρονες απαιτήσεις, παρέχοντας εγγυήσεις και διασφαλίζοντας την ακεραιότητα, την εμπιστευτικότητα και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών.

The post ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ: Υπόδειγμα υποδομών αυξημένης Ασφάλειας για αποστολή ευαίσθητων δεδομένων appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>
Ημερίδα του ΠΣΜΔΕ στη Χαλκίδα με χορηγό τη ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ https://zarifopoulos.com/sponsored-workshop-in-chalkida-2017/ Tue, 05 Dec 2017 07:00:08 +0000 https://zarifopoulos.com/?p=21133 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Lucy της Χαλκίδας, η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – Π.Τ. Ευβοίας.

The post Ημερίδα του ΠΣΜΔΕ στη Χαλκίδα με χορηγό τη ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Lucy της Χαλκίδας, η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – Π.Τ. Ευβοίας.

Την Ημερίδα, με θέμα την Πυρασφάλεια, Πυρόσβεση & Ενεργειακό Έλεγχο, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον δεκάδες Μηχανικοί μέλη του ΠΣΔΜΕ-Π.Τ. Ευβοίας και του ΤΕΕ-Π.Τ Ευβοίας, ανώτερα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας, καθώς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα θέματα της Ημερίδας, ανέπτυξαν εξειδικευμένα Στελέχη της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ (αποκλειστικός χορηγός) με ειδικές παρουσιάσεις, διαδραστικό περιεχόμενο και λύσεις από υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Εταιρείας.

Η Ημερίδα αυτή, ως οργάνωση-περιεχόμενο αλλά κυρίως ως τρόπος συνεργασίας-υλοποίησης, θα έχει συνέχεια τους επόμενους μήνες, με ανάλογες διοργανώσεις και σε άλλες περιοχές της χώρας.

The post Ημερίδα του ΠΣΜΔΕ στη Χαλκίδα με χορηγό τη ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ appeared first on ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε..

]]>