#1 Λύσεις Διαχείρισης Ενέργειας

Η Ενέργεια σήμερα, είναι κάτι πολύτιμο για εσάς, το Σπίτι ή την Επιχείρηση σας. Η διαχείριση της αποτελεί ένα κρίσιμο ζητούμενο με στόχο τη μείωση της σπατάλης, τον εξορθολογισμό της χρήσης και τελικά την εξοικονόμηση της.

Οι λύσεις Z Energy προέρχονται από το In-house τμήμα R&D της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με έμφαση σε καινοτόμες Ενεργειακές Υπηρεσίες πάντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ακολουθώντας τα διεθνή standards αλλά και τις μοναδικές συνθήκες της χώρας μας.

3 Μοναδικές Λύσεις

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, Εταιρεία Ηγέτης στις Υπηρεσίες Ασφάλειας, Ελέγχου και Ενεργειακής Διαχείρισης με 44 χρόνια Εμπειρίας και Εξειδίκευσης στην Ελληνική Αγορά και αρκετές χώρες της Ν.Α. Ευρώπης, προτείνει 3 μοναδικές Λύσεις για τη Διαχείριση Ενέργειας, μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά Υπηρεσιών.

Δραστική μείωση του κόστους Ενέργειας

Με την υιοθέτηση-εφαρμογή μιας από τις 3 Υπηρεσίες-Προϊόντα Z ENERGY της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ θα έχετε άμεσα, εξοικονόμηση ενέργειας 15% μόνο από την αλλαγή χρήσης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων σας. Το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάσει στο 25-30%, με την εφαρμογή σεναρίων επεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας χαμηλού κόστους (απόσβεση κόστους σε 6 μήνες έως 2 έτη).

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, αυτή η μείωση στο κόστος Ενέργειας, σίγουρα αποτελεί ΑΝΑΣΑ για εσάς, την Επιχείρηση σας ή τον ατομικό λογαριασμό Ενέργειας στο σπίτι σας!

INNCOM RMS: Διαχείριση ενέργειας για ξενοδοχεία

Το INNCOM είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης δωματίων (RMS) που μέσα από σύγχρονες διαδικασίες ελέγχου κλιματισμού και φωτισμού προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας 15 έως 25%, συνδυάζοντας τη μέγιστη άνεση του πελάτη και τη βέλτιστη συνολική διαχείριση του ξενοδοχείου.

 • Συνολική διαχείριση από την Reception ή το Κέντρο Ελέγχου
 • Χαμηλό κόστος και ευκολία εγκατάστασης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λιγότερο CO2 στο Περιβάλλον

Η μείωση της κατανάλωσης Ενέργειας, φέρνει αντίστοιχη μείωση στις εκπομπές CO2, με τελικό αποτέλεσμα τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Επιχείρησης σας, ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο την Κοινωνία, το βαθμό αποδοχής μιας Επιχείρησης από το κοινό, τη στρατηγική και το πλάνο της για το μέλλον. Επιπρόσθετα, βελτιώνονται οι περιβαλλοντικές συνθήκες εργασίας του προσωπικού. Τα αποτελέσματα αυτά, έχουν σοβαρή θετική επίπτωση στην Εικόνα της Επιχείρησης προς τα «έξω» (Πολίτες, ΜΜΕ, Κοινωνικοί Εταίροι) με μεσοπρόθεσμες θετικές συνέπειες στη φήμη και τη διείσδυση της στην Αγορά.

Energy Box

Το Energy Box είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα Επιτήρησης, Καταγραφής και Διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας, όπου σε συνδυασμό με την πλατφόρμα λογισμικού Watch Tower, γίνεται ένα ισχυρότατο εργαλείο εξοικονόμησης ενέργειας, σε οποιαδήποτε εγκατάσταση επαγγελματικής φύσεως, μεσαίας ή και μεγάλης κλίμακας.

 • 10 έως 30% εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σε ετήσια βάση
 • Χαμηλό κόστος και ευκολία εγκατάστασης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λύσεις Z Energy

 • Προέρχονται από το In-house τμήμα R&D της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με έμφαση σε καινοτόμες Ενεργειακές Υπηρεσίες πάντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ακολουθώντας τα διεθνή standards αλλά και τις μοναδικές συνθήκες της χώρας μας.
 • Διασυνδέονται απόλυτα με τα Συστήματα Ασφαλείας της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, παρέχοντάς σας, διπλό όφελος και 100% Ασφάλεια με το ίδιο κόστος κτήσης.
 • Αποτελούν καθετοποιημένες Υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τη Μελέτη του χώρου-εγκαταστάσεων σας, την εγκατάσταση του συστήματος, την παρακολούθηση του, αλλά και το ολοκληρωμένο after-sales service, που μόνο η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ μπορεί να προσφέρει.
 • Πληρούν – μετά από Μελέτη – τις μοναδικές ανάγκες σας, αφού προσαρμόζονται βάσει σχεδιασμού, στις ιδιαιτερότητες κάθε εγκατάστασης
 • Έχουν την δυνατότητα πιλοτικής εγκατάστασης-εφαρμογής οποιασδήποτε από τις τρεις Λύσεις, ώστε να διαπιστώσετε τα πλεονεκτήματα και την εξοικονόμηση Ενέργειας Ζ ENERGY.
 • Είναι ήδη τοποθετημένες σε μεγάλο αριθμό οικιακών εγκαταστάσεων και επιχειρήσεων διαφόρων κλάδων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις κάθε Πελάτη.

2S – Safe & Save: Η λύση για τον οικιακό τομέα

Το 2S – Safe & Save είναι ένα σύστημα καταγραφής και μέτρησης της κατανάλωσης Ενέργειας, με παράλληλη παροχή 24ωρου ελέγχου από τον Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό, το κέντρο λήψης σημάτων της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι Υπηρεσίες Energy monitoring-measurement θεωρούνται, ότι πιο καινοτόμο στον τομέα παγκόσμια, αφού συνδυάζουν τεχνολογίες IoT, με απτά αποτελέσματα που αγγίζουν τη βασική ανάγκη της εποχής και συνδυάζονται με πολλές άλλες υπάρχουσες Υπηρεσίες.

 • On line και περιοδική ενημέρωση του Πελάτη
 • 24ωρη καταγραφή και μέτρηση της κατανάλωσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η διαχείριση ενέργειας δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτή

Oι Υπηρεσίες Ζ ENERGY είναι η καλύτερη επιλογή για τη διαχείριση της δικής σας Ενέργειας, επειδή η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, 44 χρόνια τώρα διαθέτει:

 • Εξειδικευμένο και κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό
 • Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία από τους 25.000 και πλέον Πελάτες της
 • Διαρκείς Συνεργασίες δεκαετιών με τους Παγκόσμιους Οίκους που πρωταγωνιστούν στην Αγορά Διαχείρισης Ενέργειας

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας, με τον Ειδικό Σύμβουλο Ενεργειακών Υπηρεσιών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ για τις Λύσεις Ζ ENERGY, και ζητήστε μια συνάντηση για να δείτε από κοντά πως θα πάρετε στα χέρια σας τη διαχείριση Ενέργειας των χώρων σας, μειώνοντας το κόστος από 10-30%!