Κεντρικά Γραφεία και Κέντρο Δεδομένων της Cosmote στη Βόρεια Ελλάδα

Κεντρικά Γραφεία και Κέντρο Δεδομένων της Cosmote στη Βόρεια Ελλάδα 2017-11-10T09:14:14+00:00

Project Description

Η εταιρεία μας προμήθευσε, εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία ένα κορυφαίο ευφυές σύστημα πυρανίχνευσης της Advanced, που προστατεύει ένα από τα πιο σημαντικά κτίρια της Θεσσαλονίκης, όπου στεγάζονται τα γραφεία και το κέντρο δεδομένων της Cosmote για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Cosmote, που ιδρύθηκε το 1998, είναι ο μεγαλύτερος φορέας κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και το συγκρότημα της εταιρείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στεγάζει τα γραφεία και το κέντρο δεδομένων της για όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Το πενταώροφο κτίριο έχει δύο επίπεδα υπογείων και οι επτά όροφοι προστατεύονται πλέον από ένα πυροσβεστικό σύστημα Advanced Axis EN.

Για το κεντρικό κτίριο της Cosmote επιλέχθηκε ένα σύστημα που να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του πελάτη: οι λειτουργίες του πίνακα πυρανίχνευσης Advanced κάλυψαν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η ομάδα της εταιρείας μας, μακροπρόθεσμου συνεργάτη της Advanced, προδιέγραψε τους πίνακες Axis EN και τα συναφή εξαρτήματα, καλύπτοντας πέντε βρόχους ανίχνευσης και πάνω από 700 περιφερειακές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των 620 ανιχνευτών καπνού.

Τα προϊόντα της Advanced απολαμβάνουν φήμη πραγματικής ποιότητας, απόδοσης και ευκολίας χρήσης, προστατεύοντας όλους τους τύπους κτιρίων σε όλο τον κόσμο. Η Cosmote είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και η Ομάδα της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ είναι υπερήφανη που ένα σύστημα Axis EN προστατεύει το προσωπικό των γραφείων της Cosmote στη Θεσσαλονίκη.

Το Axis EN είναι η ανώτατη σειρά αναλογικών πινάκων της Anvanced, συνδυάζοντας 1-8 βρόχους, δικτυούμενους πίνακες πυρανίχνευσης με πλήρη σειρά ενσύρματων και ασύρματων περιφερειακών συσκευών βρόγχου και ισχυρά περιφερειακά εξαρτήματα. Αποτελεί τμήμα της σειράς συστημάτων Axis της Advanced, παγκόσμιου ηγέτη στην ανάπτυξη και κατασκευή έξυπνων πυροσβεστικών συστημάτων.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Advanced σε έργα με ιδιαίτερες προδιαγραφές.

Χαρακτηριστικά

  • Χρονοδιάγραμμα: Ιούλιος 2017
  • Υπεύθυνος Έργου: Αργύρης Σιώπης

 

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link