Αποθήκη, Θησαυροφυλάκιο και Κέντρο Διακίνησης Τράπεζας της Ελλάδας

Αποθήκη, Θησαυροφυλάκιο και Κέντρο Διακίνησης Τράπεζας της Ελλάδας2018-01-22T10:29:48+00:00

Project Description

Μελέτη, Εγκατάσταση και Συντήρηση Συστημάτων Ασφάλειας, Επιτήρησης, Ελέγχου Πρόσβασης, Πυρανίχνευσης και Κατάσβεσης, καθώς και Ελέγχου Η/Μ εγκαταστάσεων για το κτίριο της Αποθήκης και του Κέντρου Διακίνησης Χρηματικού της Τράπεζας της Ελλάδας, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Η Τράπεζα της Ελλάδας κατασκεύασε το νέο κτίριο της στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης με γενικό εργολάβο την κατασκευαστική εταιρία ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ. Στις νέες αυτές εγκαταστάσεις η εταιρία Ζαριφόπουλος εγκατέστησε τα παρακάτω πρωτοπόρα συστήματα φύλαξης και προστασίας των οίκων Honeywell, Notifier και NICE-FAST.

  1. Διευθυνσιοδοτημένη πυρανίχνευση αποτελούμενη από δίκτυο δύο (2) πινάκων και άνω των 700 περιφερειακών συσκευών.
  2. Αυτόματη κατάσβεση με FM200 στους χώρους αποθεματικών και σε χώρους ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, με συνολική ποσότητα 3.380kg FM200.
  3. Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης, αποτελούμενο από 257 κάμερες, των οποίων οι λήψεις καταγράφονται σε ψηφιακούς καταγραφείς (DVR) συνολικής χωρητικότητας 180ΤΒ.
  4. Σύστημα Ασφάλειας έναντι παραβίασης αποτελούμενο από δίκτυο δύο (2) πινάκων με άνω των 1.050 περιφερειακών συσκευών εσωτερικής και εξωτερικής φύλαξης.
  5. Σύστημα Ελέγχου πρόσβασης (Access Control) αποτελούμενο από 165 καρταναγνώστες.
  6. Σύστημα Ελέγχου Η/Μ εγκαταστάσεων, διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας (BMS), το οποίο αποτελείται από 700 περίπου σημεία ελέγχου, του οίκου HONEYWELL.

Όλα τα παραπάνω συστήματα διασυνδέονται στη λογισμική πλατφόρμα ενοποίησης EBI της HONEYWELL. Μέσω αυτής επιτυγχάνεται η διασύνδεση, η αμφίδρομη επικοινωνία και η αλληλεξάρτηση της λειτουργίας των συστημάτων μεταξύ τους, με σκοπό τον προγραμματισμό σεναρίων για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του κτιρίου και της ασφάλειας του, καθώς και της καταγραφής όλων των δεδομένων συναγερμού.

bank-of-greece-thessaloniki-2

bank-of-greece-thessaloniki

Χαρακτηριστικά

  • Χρονοδιάγραμμα: Εγκατάσταση 2009-2010, διάρκεια 6 μήνες. Συντήρηση κάθε μήνα.
  • Μοναδικά Οφέλη: Σύνθετη, ενοποιημένη διαχείριση συστημάτων ασφάλειας και συστημάτων διαφύλαξης ανθρώπινης ζωής, με σκοπό την αξιόπιστη λειτουργία τους.
  • Μηχανικός Έργου: Νικόλαος Ζώκας, Διευθυντής Βόρειας Ελλάδας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link