Μετά από 3 και πλέον δεκαετίες εξαιρετικής συνεργασίας και για πολλοστή φορά, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ τιμήθηκε από τη Honeywell, ενώ για τρίτη συνεχή χρονιά απέσπασε Πλατινένια Διάκριση.

Το πρόγραμμα Honeywell Integrated Security (HIS) ορίζει ένα πρότυπο υπηρεσιών υποστήριξης μετά την πώληση, στη βιομηχανία της Ασφάλειας. Εξασφαλίζει ένα διαρκές υψηλό επίπεδο ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους τελικούς χρήστες, αναγνωρίζει και επιβραβεύει σημαντικές επενδύσεις των Συνεργατών της Honeywell.

Η Honeywell, με το πρόγραμμα HIS, επιβραβεύει τους επιτυχημένους Συνεργάτες της, οι οποίοι επιτυγχάνουν το ανώτερο επίπεδο διακεκριμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.

Το Πρόγραμμα HIS, αναδεικνύει και αναγνωρίζει την επιτυχία του συνεργάτη στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η οποία συνεχώς βελτιώνει την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών.

Η Honeywell, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο Fortune 100, παράγει τεχνολογίες για την αντιμετώπιση ορισμένων από τις πιο δύσκολες προκλήσεις του κόσμου, απασχολεί 110.000 υπαλλήλους παγκοσμίως και θεωρείται κορυφαία εταιρεία στα συστήματα Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Αυτοματισμού. Πάνω από 50.000 τοποθεσίες παγκοσμίως να εμπιστεύονται δικά της ολοκληρωμένα συστήματα  ασφαλείας.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, πρωτοπόρος στα συστήματα Ασφάλειας και Ελέγχου στην Ελλάδα, διανύει την 5η δεκαετία δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά, αλλά και στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Αλβανία. Η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας στην αγορά, το αξιόπιστο έργο της σε βάθος χρόνου, το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, και προηγμένες και καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες της, τη βοήθησαν να αποσπάσει μία ακόμα τιμητική διάκριση. Σημειώνεται, ότι πρόκειται για τη μοναδική Ελληνική εταιρεία που έχει αποσπάσει σχετική διάκριση στο Dealer Service Certification Program της Honeywell.

Η αξιολόγηση για την επιλογή του βραβείου Platinum για το 2020, έγινε έναντι των οκτώ βασικών στοιχείων υπηρεσίας που είναι απαραίτητα για την παροχή στον τελικό χρήστη της ποιότητας υπηρεσίας που απαιτεί η Honeywell, ως εξής:

  1. Εκπαίδευση προϊόντων Honeywell
  2. Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις στην Τεχνολογία Υπολογιστών
  3. Ικανοποίηση των πελατών
  4. Δεξιότητες Pro-Watch
  5. Συμφωνίες υποστήριξης λογισμικού
  6. Διαχείριση έργου
  7. Εγκαταστάσεις δοκιμών
  8. Ικανότητες σχεδίασης μηχανικών