Kompania ka njëmbëdhjetë (11) degë në të gjithë Greqinë dhe prezenca e saj në Qipro, Bullgari dhe Shqipëri.

Zyrat qëndrore dhe magazina kryesore e kompanisë janë në Athinë. Ka degë, tregëtare dhe agjentë të autorizuar në qytetet e mëdha të Greqisë, për të plotësuar konsumatorët komerciale dhe teknike dhe partnerët tanë në çdo rajon.

Shqipëri

Takis Zarifopoulos Albania SH.P.K.
Laprakë, Blloku Gintash 13 Nr.5, Tiranë
Tel: +355 42 454737
Faks: +355 42 454737
E-mail: officeal@zarifopoulos.com

Athinë: Zyrat dhe Magazina Qëndrore

Zyrat Qendrore Athinë: 14 Dodekanisou, Nea Ionia, 14235
Magazina Qëndrore Athinë: 1 Dodekanisou, Nea Ionia, 14235
Tel: +30 210 2713970
Faks: +30 210 2779542
E-mail: athens@zarifopoulos.com
Shitjet: sales@zarifopoulos.com
Support: support@zarifopoulos.com

Selanik

Paleomandra Pilaias, 54210
Tel: +30 2310 422999
Faks: +30 2310 423421
E-mail: thess@zarifopoulos.com

Patra

10 Agiou Nikolaou Lefkas, Petroto 26500
Tel: +30 2610 433300
Faks: +30 2616 08075
E-mail: patra@zarifopoulos.com

Kalamata

20 Aristotelous & Mezonos, 24100
Tel: +30 2721 081625, +30 2721 089922
Faks: +30 2721 600863
E-mail: kalamata@zarifopoulos.com

Rodos

Emmanouil Triantafilidi, Sgourou 85100
Tel: +30 22410 66607
Faks: +30 22410 67092
E-mail: rhodes@zarifopoulos.com

Heraklion

57 Papanastasiou, Heraklion 71306
Tel: +30 2810 236636
Faks: +30 2810 213853
E-mail: iraklio@zarifopoulos.com

Kos

4th km. Provincial Road Kos, 85300
Tel: +30 22420 26705
Faks: +30 22420 26709
E-mail: kos@zarifopoulos.com

Korfuz

16 Ethnikis Antistaseos, 49100 Corfu
Tel: +30 26610 81325
Faks: +30 26610 81326
E-mail: corfu@zarifopoulos.com

Larisa

Iroon Polytexniou 105, Larisa 41222
Tel: +30 2410 555501, +30 2416007468
Faks: +30 2416 007466
E-mail: larissa@zarifopoulos.com

Xanthi

14 Stratou Ave, Xanthi 67100
Tel: +30 25410 83933
Faks: +30 25410 77884
E-mail: xanthi@zarifopoulos.com

Janinë

104 Ioanninon, Anatoli 45500
Tel: +30 26510 40385
Faks: +30 26510 40386
E-mail: ioannina@zarifopoulos.com

Qipro

Zarifopoulos Cyprus Ltd
105C Strovolou, 2040 Strovolos, Cyprus
Tel: +357 22 525227
Faks: +357 22 522227
E-mail: cyprus@zarifopoulos.com

Bullgari

Zarifopoulos Bulgaria EOOD
5 Evstati Pelagoniiski Str. Sofia
Tel: +359 24 901204
Faks: +359 24 901203
E-mail: officebg@zarifopoulos.com