Honeywell

H Honeywell është firma Nr.1 në ndërtimin e sistemeve të sigurisë dhe kontrollit në të gjithë botën. ZARIFOPOULOS SH.A është përfaqësuesi më i madh i Honeywell në Greqi. Honeywell furnizon ZARIFOPOULOS SH.A me Sisteme të Sigurisë, Alarm Zjarri, Kontrollin e Lundrimit, Monitorim me qark të mbyllur dhe hyrje automatike me integrim të mundshëm të Sistemeve të përmendura.

Tyco-logo-400

Tyco

Tyco Fire Safety është një kompani lider në mbarë botën për ndërtimin e sistemeve kundra zjarrit dhe të kontrollit. ZARIFOPOULOS SH.A ka një vit bashkëpunimi të suksesshëm me Tyco-n. Kjo dëshmohet nga dhjetra projekte të objekteve komplekse me standard të lartë.

Inim-logo-400

Inim

Inim Electronics është një prodhues lider në të gjithë botën i sistemeve të sigurisë dhe kontrollit. ZARIFOPOULOS SH.A përfundoi një partneritet me INIM në vitin 2013 për nevojat e projekteve specifike dhe të thjeshtë.

Nibrain-logo-500

Norbain SD Ltd

Norbain është një nga shpërndarësit më të mëdhenj të Sistemeve për Monitorimit me Qark të Mbyllur (CCTV), Sistemeve të Sigurisë dhe Kontrollit në Evropë. ZARIFOPOULOS SH.A ka vite bashkëpunimi me Norbain dhe është përfaqësues ekskluziv i kësaj kompanie në Greqi.

HANGZHOU JUFENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Hangzhou Jufeng Tecnology Co, Ltd (JF-Tech) është një shoqëri e teknologjisë së lartë e cila është e përqendruar në kërkimin/zhvillimin dhe prodhimin e produkteve CCTV. JF-Tech është një prodhues lider në Kinë dhe produktet e saj janë të përqendruara në analizat inteligjente të videove, ruajtje në cloud dhe ka shumë certifikata patentash dhe të drejtash autori për softuere.

Zarifopoulos S.A., duke pasur shitjet ekskluzive për produktet CCTV të JF-Tech C për tregun grek, promovon dhe mbështet produktet JF-Tech nëpërmjet Divizionit të Shitjeve B2B dhe vetëm për klientët profesionistë, duke caktuar rregullat e rishitjes.

adi-logo-400

ADI

Me 50 vjet prani ndërkombëtare ADI Global Distribution, është i specializuar në sigurimin dhe ofrimin e sigurisë të veçantë, Sigurisë nga Zjarri, Kontrollit, Sistemeve të Hyrjes dhe të Monitorimit me qark të mbyllur (CCTV). Ka një rrjet mbarëbotëror të shpërndarjes me prani në 200 vende në Amerikën e Veriut, Evropë, Lindjen e Mesme, Azinë Lindore dhe Afrikë. Ofron një gamë të gjerë të produkteve të ambienteve nga prodhues kryesorë (Honeywell, Pelco, ADEMCO, etj) dhe shërbime të mbështetjes teknike përmes “One Stop Security” për partnerë të specializuara në mbarë vendin. ZARIFOPOULOS SH.A është përfaqësuesi më i madh i ADI-t në Greqi.

advanced-logo-400

Advanced

Advanced Fire Systems është një nga kompanitë më të mëdha të ndërtimit të Sistemeve të Alarmit të Zjarrit në mbarë botën. ZARIFOPOULOS SH.A është përfaqësues ekskluziv i projekteve të Avanced, me specifika të veçanta.

notifier-logo-450

Notifier

Notifier është anëtar i Honeywell Group, me bazë në SHBA, me një fabrikë prodhimi për Bashkimin Evropian në Mbretërinë e Bashkuar. Është një nga prodhuesit më të mëdhenj të sistemeve të dedektimit të zjarrit, aplikimet kompozite me rrjete Panelesh Zjarri dhe Grafikë.
ZARIFOPOULOS SH.A është përfaqësues ekskluziv i Notifier dhe ka realizuar shumë projekte të mëdha lidhur me zbulimin e zjarrit, me kërkesa komplekse, sisteme të zbulimit të zjarrit të integruara në rrjete dhe pajisje të kësaj kompanie.

DDS

DDS me seli në Izrael është një nga prodhuesit kryesorë të zgjidhjeve globale të sigurisë bazuar në sistemet e avancuara të kontrollit të aksesit dhe të monitorimit të alarmit me mbi 30 vjet ekselencë prodhuese. Qindra mijëra dyer kontrollohen nga DDS në mbi 40 shtete. DDS prodhon harduerin më të fundit, ka bashkëpunuar në zhvillimin e softuerëve me performancë të lartë – Amadeus platformë e integrimit – dhe shumë partnerë integrimi (Milestone, Hikvision, Honeywell etj.). Zarifopoulos S.A. është partneri kryesor dhe i vetëm i DDS në Greqi.

trend-logo-500

Trend

Trend Solutions është një nga kompanitë më të mëdha prodhuese të Sistemeve të Kontrolli të Automatizuar në mbarë botën. E themeluar në vitin 1980 në Britaninë e Madhe, ka pësuar që atëherë një rritje të shpejtë dhe të vazhdueshme, si në pjesën tjetër të Evropës, ashtu dhe rajone të ndryshme në mbarë botën. Përmes një pakete produktesh të avancuara dhe shërbimesh të specializuara, ofron sisteme që optimizojnë funksionimin e impianteve, ulin kostot e energjisë dhe sigurojnë kushte optimale komforti për përdoruesit. ZARIFOPOULOS SH.A përfaqëson Trend Solutions që nga viti 1994 me shumë objekte komplekse.

System_Sensor_logo-450

System Sensor

System Sensor, anëtar i Honeywell Group, është një nga ndërtuesit më të mëdhenj të kompanive të detektorëve të alarmit të zjarrit dhe dedektimit të ajrit (early detection by air sampling), në mbarë botën. ZARIFOPOULOS SH.A është përfaqësues ekskluziv i System Sensor, dhe ka realizuar shumë projekte të mëdha të dedektimit të zjarrit me kërkesave komplekse duke përdorur komponentë të kësaj kompanie.

abs

ABS

ABS Firefighting është kompania më e madhe prodhuese e pajisjeve kundër zjarrit, në mbarë botën. ZARIFOPOULOS SH.A i beson ABS-it, sa i përket cilësisë së lartë të sistemeve të ndjeshme për fikjen e zjarrit.

vistacctv-logo

Vista

Vista është një nga prodhuesit kryesorë të sistemeve të monitorimit me qark të mbyllur (CCTV) në mbarë botën. ZARIFOPOULOS SH.A është përfaqësues ekskluziv i Vista-s ne objekte të shumta të cilësisë së lartë.

Kidde-Fenwal

Kidde – Fenwal

Kompania KIDDE-Fenwall është vendosur me seli në SHBA dhe është një nga prodhuesit më të mëdhenj të sistemeve të dedektimit të zjarrit, dedektimit të ajrit (early detection by air sampling) dhe sistemeve të shuarjes së zjarrit në mbarë botën. ZARIFOPOULOS SH.A është përfaqësues ekskluziv i KIDDE-Fenwall dhe ka zbatuar disa projekte të mëdha me kërkesa komplekse me materiale të kompanisë në fjalë.