Prania afatgjatë e kompanisë, roli udhëheqës, personeli shkencor dhe teknik i trajnuar mirë, dhe sukseset në këtë fushë, kanë ndihmuar për të fituar shumë çmime dhe dekorata. Më poshtë, disa prej tyre që vijnë nga organizata dhe shitës të sistemeve tona.

 • Diamonds of the Greek Economy 2018
 • Honeywell Gold Certified Integrator 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018
 • Honeywell 2014 (Security)
 • Honeywell 2012
 • ICAP 2011
 • Vista 2009 (CCTV)
 • Honeywell 2008 (CCTV)
 • Honeywell 2008
 • Vista 2005 (CCTV)
 • Notifier 2002 (Fire Systems)
 • Vista 1999/2000 (CCTV)
 • Ademco 1997 (Security)
 • European Distributor
 • Vista Dealer of the Year
 • Outstanding Achievement Award
 • Dealer Support Scheme – Platinum class partner
 • Video Award
 • Silver Certified Service excellence
 • Video Award
 • Strongest companies
 • Gold Channel Partner