ZARIFOPOULOS SH.A është lider në përhapjen e sistemeve të sigurisë që nga viti 1972, duke mbajtur një rol udhëheqës në tregun grek.

Sistemet tona përfshijnë të gjitha teknologjitë e reja, duke mbuluar çdo lloj specifikimi teknik dhe funksional. Ato përfshijnë sistemet bazë të kabllove konvencionale, sistemet e adresueshme më të sofistikuara që mbështesin rrjete të mëdha objektesh dhe natyrisht, sisteme pa tel (wireless) për aplikimet më të kërkuara.

Honeywell Security, i njohur më parë si ADEMCO – prodhuesi lider i sistemeve dhe materialeve rajonale të sigurisë në nivel global – dhe INIM – Italiane, përfaqësohen dhe mbështeten në tregun grek nga ZARIFOPOULOS SH.A.

Bashkëpunimi i gjatë dhe i suksesshëm i kompanisë sonë me këta dy prodhues na mundëson që të ofrojmë sugjerime unike produktesh dhe përfitime kontributive të subvencionuara për Partnerët dhe Klientët tanë.

Produktet e këtyre firmave përfshijnë panele të tilla si VISTA, GALAXY dhe Smart Living, bazuar në teknologjinë e mikroprocesorëve dhe kanë akses të largët (në distancë) nëpërmjet rrjeteve të komunikimit, si dhe kontroll të plotë nga Stacioni Qendror i Monitorimit, detektorë të adresueshëm dhe konvencionale, detektorë pasivë me rreze infra të kuqe dhe dopjo teknologji (PIR + MW), kontakte magnetike , detektorë thyerje xhamash dhe rreze aktive infra të kuqe perimetrale, etj.

Të gjitha materialet e mësipërme përfshijnë teknologjinë më të fundit dhe çertifikime ndërkombëtare, duke siguruar besueshmëri të lartë dhe efikasitet në punën e tyre.