Përgjegjësia Sociale e Korporatës

Përgjegjësia Sociale e Korporatës2016-10-14T13:57:56+00:00

ZARIFOPOULOS SH.A që prej vitit të parë të themelimit të saj në vitin 1972, edhe pa struktura të organizuara të ofertës sociale, përfshiu në “kulturën organizative” zakonet dhe praktikat e Përgjegjësisë Sociale të Korporatës, një risi për kohën e tyre, si vizita javore e mjekut.

Sot, në dekadën e pestë të ekzistencës në tregun Grek, kompania Zarifopoulos, ka kontribuar në mënyrë aktive në zhvillimin e Sektorit të Sigurisë dhe Kontrollit në Greqi duke mbështetur tregun e punës, ekonominë Greke dhe shoqërinë në përgjithësi, në lidhje me Njerëzit dhe Vlerat që ndihmuan imazhin e sotëm të kompanisë.

Në dekadën e kaluar, Zarifopoulos SH.A ka kontribuar në shtet me kontributet e punëdhënësit, TVSH-së, taksat e pronës dhe ato mbi të ardhurat, me më shumë se 36.1 milionë euro.

Kontributi i përgjithshëm shoqëror, përshkruar si më poshtë, sipas të dhënave të vitit 2014 ka qenë:

Α. Në ekonominë dhe shoqërinë Greke

 • 3.600.000 € në vit në tatime dhe kontribute të punëdhënësit
 • 7.500.000 € në vit në tërheqjen e kompanive Greke nënkontraktorë bashkëpunues
 • 180 punë të qëndrueshme në specialitete të ndryshme
 • 580 punë indirekte përmes partneritetit
 • 12 punë sipas kontratave me afat të caktuar për të rinj dhe studentë të papunë
 • 1100 orë trajnim teknike për 220 profesionistë të industrisë

Β. Në ndërmarrje dhe për Punëtorët

 • 4.500.000 € në paga mujore në vit, pa asnjë vonesë.
 • 150,000 € në trajnime për të gjithë stafin, me lloje të ndryshme kursesh, që zgjasin 650 orë mësimore.
 • Vizita një herë në javë në kompaninë mjekësore të mjekut.
 • 30,000 € për punonjësit që marrin ndihmë të veçantë, me probleme shëndetësore / jete.
 • Përputhje e plotë me parimet e operacioneve të biznesit modern, siç janë çertifikatat, ekselenca, Qeverisja Korporative, etj.

C. Mjedisi

 • Riciklimi i 8,300 llojeve të ndryshme të pajisjeve të sigurisë (kamera, regjistrues, piktura, etj), me një peshë të përgjithshme prej 5,900 kg.
 • Riciklimi i 450 kilogramëve dhe kancelari të konsumueshme zyre (boje, bateri, furnizues me energji elektrike, etj).
 • Konferencë të veçantë për të gjithë stafin dhe krijimin e ambienteve të veçanta për pirjen e duhanit në vendet e punës.
 • Pika të veçanta depozitimi të materialeve të riciklueshme të konsumit në çdo vend pune.
 • Heqja e faturimit të letrës në të gjitha nivelet nga 1 qershor 2015. Objektivi: Reduktimi i përgjithshëm i letrës për kompaninë në 15.000 fletë A4.
Mbi të gjitha, ne kontribuojmë në sigurinë e pronës dhe të arritjeve të të gjithë grekëve me evitimin e të paktën 2.500 * vjedhjeve të sigurisë ose kundërpërgjigje ndaj rasteve të ngjarjeve çdo vit me 55.000 instalime të sistemeve të sigurisë dhe kontrollit në dispozicion.

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link