ZARIFOPOULOS SH.A është kompania më e madhe Greke në fushën e furnizimit, instalimit dhe mbështetjes së sistemeve të dedektimit të zjarrit dhe dedektimit të gazit. Kompania ofron një gamë të plotë të produkteve, duke filluar nga sistemet e thjeshta konvencionale deri ato analoge – të adresueshme.

Pozita udhëheqëse e kompanisë në tregun grek, është themeluar në risi të vazhdueshme dhe në burime njerëzore të përkushtuara për të ofruar shërbime të cilësisë së lartë, duke u përpjekur për të arritur dhe për të përmbushur nevojat e klientëve të saj.

Kompania është përfaqësuese ekskluzive e :

Ne gjithashtu punojmë në një marrëdhënie të privilegjuar me kompanitë INIM dhe SCHRACK, të cilat janë prodhues lider në mbarë botën të sistemeve të adresueshme dhe gjithashtu konvencionale të dedektimit të zjarrit.