Aftësi Drejtuese dhe prezente në Siguri dhe Kontroll të Industrisë

Zgjidhjet më të besueshme në tregun Grek

0
Vite përvoje
0
Instalime aktive
0
Company Bashkëpunimi

Siguria Juaj – Detyrimi Ynë

ZARIFOPOULOS Grup është lider në produkte të sigurisë dhe shërbimeve të Mbrojtjes nga Zjarri dhe Kontrollit – Manaxhimin e Energjisë në tregun Grek dhe më tej. Më shumë se 25,000 klienti dëshmojnë se 5 dekada të suksesit tonë.

Me cilësi të lartë të shërbimit, trajnim i lartë teknik i stafit dhe vite bashkëpunimi me firma të mëdha ndërkombëtare të industrisë globale, ne Plotesisht mbulojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.

0
Punonjës
0
Te pranishëm në vënde të Europes J.L.
0
Partner të Kënaqur

Bisedo me gjuhën e një eksperti

You made the decision to upgrade security and technology systems in your facility? You need to determine what you need and how you intend to move to get the systems to meet your needs. The security design consultant will give you a clear path by selecting the type of systems and the design and management of the installation.

Sektori Privat

Nga një njësi e thjeshtë alarmi, deri në një sistem të plotë, ne garantojmë sigurinë tuaj si ne bëjmë për kaq shumë vjet tani me 13,500 klientë privatë.

PROTECTING YOUR PROPERTY

With 43 years of leading presence in the Security Market of SE Europe, we ensure absolute reliability in safety of your property and your loved ones.

Biznese

Produkteve dhe shërbimeve të çertifikuara dhe testuar projektuar posaçërisht për nevojat specifike të komunitetit të biznesit Grek. Siguria, Performanca dhe funksion i rregullt të vlefshme në biznesin tuaj.

PROTECT YOUR COMPANY

We don’t just give solutions on simple issues about security, fire safety & Control for Greek Enterprises, We built years of partnerships with confidence and trust, which are evaluated daily.

Instaluesit

Zgjidhje të specializuara për partnerët me një seksion të veçantë për shitje me shumicë, që mbulojnë të gjithë sektorët dhe industritë.

PARTNERSHIP WITH BENEFITS

Enjoy unique privileges and a secure relationship of trust and reciprocity that elevate your activities.

Kompani Ndërtimi

Vite bashkëpunim me kompani ndërtimi në Greqi, Europen Jug-Lindore, Lindjen e Mesme dhe Afrike.

DESIGN - PLANNING - EXECUTION

Complex and demanding projects within very tight timelines, with the highest standards and by using the most advanced technology.

Projektues

Bashkëpunim i ngushtë me një numër të konsiderueshëm zyrash konsulence dhe firma projektimi kudo në Greqi.

SPECIALIZED SOLUTIONS

We speak the same language and provide specialized services and solutions in cooperation with the leading manufacturers.

Përvoja jonë – Performanca e juaj absolute

Experience the Knowledge and Expertise of ZARIFOPOULOS, in any field you operate. From a small shop, a warehouse or a hotel, to a large retail chain, a bank, an industry or a large public-service project.
ZARIFOPOULOS has an indicated and integrated Control & Security Solution for your own needs, with the most competitive cost-performance ratio.