Οι κορυφαίοι παγκοσμίως οίκοι και προμηθευτές συστημάτων Ασφαλείας συνεργάζονται με την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για να προσφέρουμε την αιχμή της τεχνολογίας και τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην Ελληνική αγορά.

Honeywell

H Honeywell είναι ο No1 κατασκευαστικός οίκος Συστημάτων Ασφάλειας και Ελέγχου παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος της Honeywell στην Ελλάδα. Η Honeywell προμηθεύει την Ζαριφόπουλος Α.Ε. Συστήματα Ασφάλειας, Πυρανίχνευσης, Αυτόματου Ελέγχου, Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης και Αυτόματης Προσπέλασης με δυνατότητες ενοποίησης των αναφερθέντων Συστημάτων.

Johnson Controls

H Johnson Controls είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστικός οίκος Συστημάτων Πυρασφάλειας και Ελέγχου. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. έχει μια πολύχρονη πετυχημένη συνεργασία με την Johnson Controls Αυτό το μαρτυρούν οι δεκάδες εγκαταστάσεις σύνθετων έργων με υψηλές προδιαγραφές.

Inim-logo-400

Inim

Η Inim Electronics είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Συστημάτων Ασφάλειας και Ελέγχου παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. σύναψε συνεργασία με την Inim το 2013 για τις ανάγκες ειδικών αλλά και απλών έργων.

Schrack Seconet

Milestone

advanced-logo-400

Advanced

Η Advanced Fire Systems είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής Συστημάτων Πυρανίχνευσης παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Advanced σε έργα με ιδιαίτερες προδιαγραφές.

notifier-logo-450

Notifier

H εταιρεία Notifier, μέλος του Ομίλου Honeywell εδρεύει στις Η.Π.Α., με εργοστάσιο κατασκευής για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων πυρανίχνευσης, σύνθετων εφαρμογών με δίκτυα πινάκων πυρανίχνευσης και γραφικές παραστάσεις. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Notifier και έχει υλοποιήσει πολλά μεγάλα έργα πυρανίχνευσης με σύνθετες απαιτήσεις, με δίκτυα ολοκληρωμένων συστημάτων πυρανίχνευσης και υλικά της εν λόγω εταιρείας.

DDS

Η DDS Security με έδρα το Ισραήλ και 30 χρόνια διεθνούς παρουσίας, ειδικεύεται στην προμήθεια και παροχή εξειδικευμένων Συστημάτων Ελέγχου πρόσβασης και επιτήρησης. Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής με παρουσία σε 40 χώρες. Ειδικεύεται σε προϊόντα ελέγχου πρόσβασης και διαθέτει λογισμικό / πλατφόρμα ενοποίησης (Amadeus) με δυνατότητες συνεργασίας με προϊόντα και λογισμικά αναγνωρισμένων κατασκευαστών στον χώρο της ασφάλειας (Milestone, Hikvision, Honeywell κ.α. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος της DDS στην Ελλάδα.

trend-logo-500

Trend

H Trend Solutions είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής Συστημάτων Αυτόματου Ελέγχου παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1980 στο Ηνωμένο Βασίλειο και από τότε έχει υποστεί ραγδαία και συνεχή ανάπτυξη, τόσο στην υπόλοιπη Ευρώπη όσο και σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο. Μέσα από ένα πακέτο προηγμένων προϊόντων και εξειδικευμένων υπηρεσιών, προσφέρει συστήματα που βελτιστοποιούν τη λειτουργία της εγκατάστασης, μειώνουν το ενεργειακό κόστος και εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες άνεσης για τους χρήστες. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. αντιπροσωπεύει την Trend Solutions από το 1994 με πολλές εγκαταστάσεις σύνθετων Συστημάτων Αυτόματου Ελέγχου.

Optex

Senstar

Ados

Kidde

H εταιρεία Kidde εδρεύει στις Η.Π.Α. και είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Συστημάτων Πυρανίχνευσης, έγκαιρης ανίχνευσης μέσω δειγματοληψίας αέρα και Συστημάτων Κατάσβεσης παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Kidde και έχει υλοποιήσει πολλά μεγάλα έργα με σύνθετες απαιτήσεις με υλικά της εν λόγω εταιρείας.

Ffeuk

Kentec

Esser