Οι κορυφαίοι παγκοσμίως οίκοι και προμηθευτές συστημάτων Ασφαλείας συνεργάζονται με την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για να προσφέρουμε την αιχμή της τεχνολογίας και τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην Ελληνική αγορά.

Honeywell

H Honeywell είναι ο No1 κατασκευαστικός οίκος Συστημάτων Ασφάλειας και Ελέγχου παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος της Honeywell στην Ελλάδα. Η Honeywell προμηθεύει την Ζαριφόπουλος Α.Ε. Συστήματα Ασφάλειας, Πυρανίχνευσης, Αυτόματου Ελέγχου, Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης και Αυτόματης Προσπέλασης με δυνατότητες ενοποίησης των αναφερθέντων Συστημάτων.

Tyco-logo-400

Tyco

H Tyco Fire Safety είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστικός οίκος Συστημάτων Πυρασφάλειας και Ελέγχου. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. έχει μια πολύχρονη πετυχημένη συνεργασία με την Tyco. Αυτό το μαρτυρούν οι δεκάδες εγκαταστάσεις σύνθετων έργων με υψηλές προδιαγραφές.

Inim-logo-400

Inim

Η Inim Electronics είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Συστημάτων Ασφάλειας και Ελέγχου παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. σύναψε συνεργασία με την Inim το 2013 για τις ανάγκες ειδικών αλλά και απλών έργων.

Nibrain-logo-500

Norbain SD Ltd

Η Norbain είναι από τους μεγαλύτερους διανομείς Συστημάτων Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης, Ασφάλειας και Ελέγχου στην Ευρώπη. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. έχει χρόνια συνεργασία με την Norbain και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα.

adi-logo-400

ADI

Η ADI Global Distribution με 50 χρόνια διεθνούς παρουσίας ειδικεύεται στην προμήθεια και παροχή εξειδικευμένων Συστημάτων Ασφάλειας, Πυρασφάλειας, Ελέγχου, Αυτόματης Προσπέλασης και Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης. Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής με παρουσία σε 200 τοποθεσίες στην Β. Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ανατολική Ασία και Αφρική. Προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων κορυφαίων κατασκευαστών του χώρου (Honeywell, Pelco, Ademco κ.α.) και τεχνική υποστήριξη, μέσω υπηρεσιών μιας στάσης – One Stop Security – σε εξειδικευμένους συνεργάτες εθνικής εμβέλειας. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος αντιπρόσωπος της ADI στην Ελλάδα.

advanced-logo-400

Advanced

Η Advanced Fire Systems είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής Συστημάτων Πυρανίχνευσης παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Advanced σε έργα με ιδιαίτερες προδιαγραφές.

notifier-logo-450

Notifier

H εταιρεία Notifier, μέλος του Ομίλου Honeywell εδρεύει στις Η.Π.Α., με εργοστάσιο κατασκευής για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων πυρανίχνευσης, σύνθετων εφαρμογών με δίκτυα πινάκων πυρανίχνευσης και γραφικές παραστάσεις. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Notifier και έχει υλοποιήσει πολλά μεγάλα έργα πυρανίχνευσης με σύνθετες απαιτήσεις, με δίκτυα ολοκληρωμένων συστημάτων πυρανίχνευσης και υλικά της εν λόγω εταιρείας.

DDS

Η DDS Security με έδρα το Ισραήλ και 30 χρόνια διεθνούς παρουσίας, ειδικεύεται στην προμήθεια και παροχή εξειδικευμένων Συστημάτων Ελέγχου πρόσβασης και επιτήρησης. Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής με παρουσία σε 40 χώρες. Ειδικεύεται σε προϊόντα ελέγχου πρόσβασης και διαθέτει λογισμικό / πλατφόρμα ενοποίησης (Amadeus) με δυνατότητες συνεργασίας με προϊόντα και λογισμικά αναγνωρισμένων κατασκευαστών στον χώρο της ασφάλειας (Milestone, Hikvision, Honeywell κ.α. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος της DDS στην Ελλάδα.

trend-logo-500

Trend

H Trend Solutions είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής Συστημάτων Αυτόματου Ελέγχου παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1980 στο Ηνωμένο Βασίλειο και από τότε έχει υποστεί ραγδαία και συνεχή ανάπτυξη, τόσο στην υπόλοιπη Ευρώπη όσο και σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο. Μέσα από ένα πακέτο προηγμένων προϊόντων και εξειδικευμένων υπηρεσιών, προσφέρει συστήματα που βελτιστοποιούν τη λειτουργία της εγκατάστασης, μειώνουν το ενεργειακό κόστος και εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες άνεσης για τους χρήστες. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. αντιπροσωπεύει την Trend Solutions από το 1994 με πολλές εγκαταστάσεις σύνθετων Συστημάτων Αυτόματου Ελέγχου.

System_Sensor_logo-450

System Sensor

Η System Sensor, μέλος του Ομίλου Honeywell, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ανιχνευτών συμβατικής και σημειακής πυρανίχνευσης και έγκαιρης ανίχνευσης μέσω δειγματοληψίας αέρα παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της System Sensor, και έχει υλοποιήσει πολλά μεγάλα έργα πυρανίχνευσης με σύνθετες απαιτήσεις με υλικά της εν λόγω εταιρείας.

abs

ABS

Η ABS Fire Fighting είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής πυροσβεστικών μέσων παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. στηρίζεται στην κορυφαία ποιότητα της ABS στα ευαίσθητα Συστήματα κατάσβεσης φωτιάς.

vistacctv-logo

Vista

H Vista είναι μία από τις πρωτοπόρες κατασκευαστικές εταιρείες Συστημάτων Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της Vista με πολλές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Kidde-Fenwal

Kidde – Fenwal

H εταιρεία Kidde-Fenwall εδρεύει στις Η.Π.Α. και είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Συστημάτων Πυρανίχνευσης, έγκαιρης ανίχνευσης μέσω δειγματοληψίας αέρα και Συστημάτων Κατάσβεσης παγκοσμίως. Η Ζαριφόπουλος Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Kidde-Fenwall και έχει υλοποιήσει πολλά μεγάλα έργα με σύνθετες απαιτήσεις με υλικά της εν λόγω εταιρείας.