Προϊόντα Πυρανίχνευσης

Προϊόντα Πυρανίχνευσης2018-03-29T09:21:17+00:00

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στην προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων πυρανίχνευσης και ανίχνευσης αερίων. Η εταιρεία παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, ξεκινώντας από απλά συμβατικά συστήματα μέχρι και αναλογικά – διευθυνσιοδοτημένα.

Η ηγετική θέση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, έχει θεμελιωθεί με συνεχείς καινοτομίες και ανθρώπινο δυναμικό αφοσιωμένο στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, παράλληλα με την προσπάθειά της για άριστη εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της.

Η εταιρεία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος:

  • των Οίκων Notifier και System Sensor, που ανήκουν στον παγκόσμιο Όμιλο – κολοσσό Honeywell,
  • της γερμανικής εταιρείας Ados, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες στον τομέα ανίχνευσης αερίων και συστημάτων προειδοποίησης,
  • των εταιρειών Advanced Electronics και Fenwal, διεθνώς καταξιωμένων εταιρειών στο ίδιο αντικείμενο.

Επίσης, συνεργαζόμαστε σε προνομιακή σχέση, με τις εταιρείες ΙΝΙΜ και Schrack – καθιερωμένους Ευρωπαϊκούς Κατασκευαστικούς Οίκους στα διευθυνσιοδοτημένα και συμβατικά συστήματα πυρανίχνευσης.

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link