Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι πρωτοπόρος στην διάδοση των συστημάτων Ασφαλείας από το 1972, κατέχοντας ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά.

Τα συστήματα μας ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες, καλύπτοντας κάθε είδους τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές. Περιλαμβάνουν τα βασικά συμβατικά καλωδιακά συστήματα, τα πιο εξελιγμένα διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα που υποστηρίζουν μεγάλου μεγέθους δικτυακές εγκαταστάσεις και βεβαίως, ασύρματα συστήματα για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές.

Η Honeywell Security, πρώην Ademco – ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων και περιφερειακών υλικών ασφαλείας παγκοσμίως – αλλά και η Ιταλική ΙΝΙΜ, αντιπροσωπεύονται και υποστηρίζονται στην Ελληνική αγορά, από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Η πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας μας με τους δύο Οίκους, δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μοναδικές προϊοντικές προτάσεις και προνομιακά ανταποδοτικά οφέλη στους Συνεργάτες και Πελάτες μας.

Τα προϊόντα των ανωτέρω Οίκων, περιλαμβάνουν τους πίνακες VISTA, GALAXY και Smart Living, που στηρίζονται στην τεχνολογία των μικροεπεξεργαστών και διαθέτουν δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω δικτύων επικοινωνίας καθώς και πλήρους ελέγχου τους από Κεντρικό Σταθμό Σημάτων, διευθυνσιοδοτούμενους και συμβατικούς ανιχνευτές παθητικών υπέρυθρων και ανιχνευτών dual, μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές θραύσης και ήχου, δέσμες ενεργητικών υπέρυθρων, κ.α. Όλα τα ανωτέρω υλικά, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με διεθνείς πιστοποιήσεις, παρέχοντας υψηλή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στο έργο τους.