Kompania Greke ZARIFOPOULOS SH.A, duke kuptuar nevojën e madhe që ka ekzistuar në pjesën e “shërbimit” (Auditim dhe Riparim) të pajisjeve elektronike të sigurisë dhe kontrollit, që shkakton edhe vjetërimin e tyre edhe kosto shtesë zëvendësimi, krijoi një departament të dedikuar të quajtur Shërbimi Z.

Shërbimi Z është i vendosur në një zonë të projektuar posaçërisht në objektet e kompanisë në Nea Ionia, përbëhet nga tre (3) punonjës të kualifikuar dhe një menaxher, me njohuri dhe përvojë të gjerë në të gjitha sistemet elektronike, duke ofruar shërbime të reciprocitetit të lartë, gjithmonë me statusin dhe nënshkrimin e ZARIFOPOULOS.

Me shërbimin Z në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe shpejt ju mund të:

  • Diagnostikoni defektin dhe shkakun e tij
  • Riparoni dhe mirëmbani
  • Krijoni së bashku një pajisje të veçantë elektronike për një nevojë të veçantë

për të gjitha pajisjet që përdoren në sistemet e sigurisë, si kamera (e thjeshtë, PTZ), pajisje regjistrimi (DVRs), monitorë, furnizues energjie, materiale sigurie (tablo, tastierë) dhe materiale të dedektimit të zjarrit.

Ju mund të keni vetëm avantazhe nga:

  • Kontroll i besueshëm i performancës së sistemeve tuaja.
  • (1 vit) riparim i garantuar në çdo pajisje-sistem.
  • Auditim i drejtpërdrejtë dhe shpjegim telefonik për dëmin e vlerësuar (brenda 24 orëve nga marrja).

Mbi të gjitha, ju fitoni vlerën e shtuar të shërbimeve tona, sepse ju bëheni një anëtar i familjes sonë në ZARIFOPOULOS. Një kompani 100% Greke, e cila për mbi 45 vjet është sinonimi i cilësisë më të lartë në shërbimet e sigurisë dhe kontrollit në Greqi, Qipro dhe vendet e tjera të Ballkanit.

Kurseni kohë dhe para për kompaninë tuaj, përmes eksperiencës dhe qëndrueshëmrisë së ZARIFOPOULOS SH.A edhe në fushën e shërbimit të pajisjeve elektronike.