Ευκαιρίες καριέρας

Έχετε επαγγελματική εμπειρία, ξέρετε τις δυνατότητες σας και είστε έτοιμοι για μια νέα πρόκληση; Από την ανάπτυξη στην κατασκευή, από την αγορά στις πωλήσεις, από τον οικονομικό σχεδιασμό στον στρατηγικό σχεδιασμό, προσφέρουμε αρμοδιότητες πρόκληση για εσάς – σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης και εργασία σε ένα ιδιαίτερα καινοτόμο περιβάλλον.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι μια εταιρεία στην οποία ταλαντούχοι άνθρωποι, που πιστεύουν στη δύναμη της ομάδας και τους διακρίνει το πάθος να ξεχωρίζουν σε ότι κάνουν, έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες τους. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε την ιδανική ευκαιρία για εσάς!

Πως είναι να εργάζεται κάποιος στην ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ;

Εδώ θα βρείτε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη μάθηση και την εξέλιξη με γρήγορους ρυθμούς. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε και να συνεργαστείτε με δημιουργικά άτομα που λειτουργούν σύμφωνα με τις αξίες μας και είναι υπερήφανα για την ομάδα τους και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν καθημερινά.

Στην ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ αναζητούμε δημιουργικούς, υπεύθυνους και αφοσιωμένους συνεργάτες, που διακρίνονται για τις αξίες και την ακεραιότητα τους και ικανούς να συμβάλλουν στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Εάν σας ενδιαφέρει η απασχόληση στην ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και ο τρόπος ζωής σας ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο Tμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού: hr@zarifopoulos.com