Η Εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ βρίσκεται σε στενή συνεργασία με μεγάλο αριθμό Μελετητικών Γραφείων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις στα συστήματα Ασφάλειας, Πυρανίχνευσης και Ανίχνευσης Αερίων, Πυρόσβεσης, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης, Ελέγχου Πρόσβασης, Αυτοματισμών και Ενεργειακής Διαχείρισης.

Με τη χρήση της εμπειρίας πέντε δεκαετιών και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, σε συνεργασία με τους σημαντικότερους κατασκευαστές παγκοσμίως, μπορούμε να παράσχουμε σε κάθε Μελετητικό Γραφείο, τεχνικές προδιαγραφές υλικών και εξειδικευμένα υπολογιστικά εργαλεία κατά τη σύνταξη των μελετών και ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κατά την εκπόνηση της Μελέτης, βάσει των σχετικών ευρωπαϊκών προτύπων και οδηγιών.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται συνήθως, αφορούν στη μελέτη:

  • υπολογισμού εύρους δικτύου σε δικτυακά συστήματα CCTV
  • υπολογισμού καταναλώσεων συσκευών βρόχου σε συστήματα πυρανίχνευσης
  • υπολογισμού καταναλώσεων συσκευών συστημάτων ασφαλείας για την επιλογή χωρητικότητας συσσωρευτών
  • υδραυλικών υπολογισμών σωληνώσεων στα συστήματα πυρόσβεσης
  • προσομοίωσης συστημάτων ενεργειακού αυτοματισμού

Το σημαντικότερο όλων των παραπάνω όμως, είναι η σχέση κατανόησης των ιδιαίτερων αναγκών αλλά και της εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ του Μελετητικού Γραφείου και του εξειδικευμένου προσωπικού της Ελληνικής Εταιρείας ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, αφού απλούστατα «μιλάμε την ίδια γλώσσα και μάλιστα άριστα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας Μελετητής.

Γίνετε τώρα μέλος αυτής της Ομάδας και αποκτήστε ελεύθερη πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη προδιαγραφών, με μια απλή εγγραφή, χωρίς άλλες υποχρεώσεις εκ μέρους σας. Ελάτε κι εσείς στο Club Μελετητών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ Z-SPECS