Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στον τομέα των συστημάτων βιντεοεπιτήρησης και καταγραφής εικόνας, ο οποίος αποτελεί αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης στον κλάδο των συστημάτων Ασφάλειας, με διαρκείς προκλήσεις και απαιτήσεις συνεχούς αναβάθμισης και βελτίωσης, είναι αντιπρόσωπος – με πολύχρονη και προνομιακή σχέση – των εταιρειών Honeywell Security (πρώην Ademco Video), Norbain Security.

Η Honeywell Security video systems, δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών συστημάτων Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης και η σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει πέρα από τα συμβατικά υλικά, εξοπλισμό για εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως συστήματα εξακρίβωσης και πιστοποίησης οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών, συστήματα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, συστήματα καταμέτρησης ατόμων μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, συστήματα ψηφιακής καταγραφής και αναπαραγωγής εικόνας – video, κ.α.

Norbain αποκλειστικός διανομέας των υλικών VISTA, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πωλήσεων συστημάτων κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος – διανομέας προϊόντων των εταιρειών Dedicated Micros, American Dynamics, Pelco, Sony, Arecont Vision, Samsung Techwin, Vivotek, κ.α.

Η γνώση και η πολύχρονη εμπειρία της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, σε συνδυασμό με τα πλέον τεχνολογικά και παγκοσμίως αξιόπιστα προϊόντα που διαθέτει, εγγυάται λύσεις που προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες, ακόμα και στις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές.

Τέτοιου τύπου απαιτητικές εφαρμογές του Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης – και μάλιστα μεγάλης κλίμακας – εμφανίζονται στον Τραπεζικό Τομέα. Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., έχει να επιδείξει στο ενεργητικό της πάνω από 2.600 εγκαταστάσεις συστημάτων σε τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθιστώντας την ηγέτη στο συγκεκριμένο πεδίο της αγοράς.