Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., πρωταγωνιστής στα Συστήματα Ασφαλείας με τουλάχιστον 22.000 Πελάτες στην Ελληνική Αγορά και όχι μόνο, διαθέτει ένα πλήρες εξειδικευμένο τμήμα Χονδρικής πώλησης και Συνεργασίας όπου προσφέρονται αποτελεσματικές Λύσεις σε κάθε ανάγκη Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Ελέγχου για τους Πελάτες-Συνεργάτες της.

Η πολύχρονη συνεργασία με όλους τους παγκόσμιους Hγέτες και πρωτοπόρους στην τεχνολογία των Προϊόντων Ασφάλειας, μαζί με την εξειδικευμένη εμπειρία που έχει αποκτήσει η Εταιρεία και τα στελέχη της εδώ και πάνω από 45 χρόνια, σας εξασφαλίζουν την:

  • βέλτιστη Συνεργασία με δυνατότητες, ευελιξία και προνόμια
  • προσφορά και υποστήριξη σε ένα ολοκληρωμένο portfolio Προϊόντων-Υπηρεσιών Ασφάλειας που παρέχεται
  • εγγύηση και πιστοποίηση άριστης λειτουργίας των Προϊόντων-Υπηρεσιών στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Αγορά
  • συνεχή αναβάθμιση και παράλληλη Εκπαίδευση στις Υπηρεσίες-Προϊόντα, αλλά και την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις-ανάγκες της Αγοράς

Z-partner

Πάνω από όλα όμως, ως Συνεργάτης – Z Partner στον τομέα της Χονδρικής, σας προσφέρεται η μοναδική Προστιθέμενη Αξία της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.: μία ασφαλής σχέση εμπιστοσύνης και ανταποδοτικότητας που θα βοηθήσει κρίσιμα την εξέλιξη και «απογείωση» της δικής σας επαγγελματικής δραστηριότητας στην Αγορά της Ασφάλειας.

Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη μία ευκαιρία Συνεργασίας με την πιο επιτυχημένη και «δοκιμασμένη» Ηγέτιδα Εταιρία στην Ασφάλεια σήμερα, την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ. Οι 1.200 ήδη ικανοποιημένοι Z – Partners μας, μπορούν να σας μιλήσουν για την Συνεργασία αυτή.

Το Τμήμα Χονδρικής της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., σας περιμένει για να επιλέξετε τα Προϊόντα-Υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες των Πελατών σας, αλλά και να σχεδιάσουμε – υλοποιήσουμε μαζί το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα στην Αγορά.