Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και στον τομέα της Κατάσβεσης έχει πολλά χρόνια τώρα, πρωταγωνιστική θέση στην ελληνική αγορά.

Οι πολύχρονες συνεργασίες της με τους σημαντικότερους διεθνείς Οίκους και εταιρείες παγκοσμίως, της εξασφαλίζουν τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στον συγκεκριμένο τομέα, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, ανεξαρτήτως συνθηκών – ιδιαιτεροτήτων και δυσκολιών, εγκατάστασης και λειτουργίας συστημάτων – μονάδων πυρόσβεσης.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τους Οίκους Hygood, Ansul και LPG της Tyco, ABS και Kidde, από τις μεγαλύτερες στην προμήθεια συστημάτων κατάσβεσης με αέρια υπό πίεση και χημικές ουσίες.

H Hygood παρέχει πλήρη σειρά προϊόντων πυροπροστασίας, σχεδιασμένων και κατασκευασμένων να καλύψουν τις απαιτητικές ανάγκες του τομέα προστασίας από πυρκαγιά. Τα τυποποιημένα πυροσβεστικά συστήματα FM-200, NOVEC, INERGEN και CO2, τα αφροποιητικά διαλύματα, οι πυροσβεστικές φωλιές και σταθμοί, συμπληρώνουν την σειρά προϊόντων της εταιρείας.

Η Κidde, με πάνω από 80 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία πυροπροστασίας, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, με ειδίκευση στα συστήματα αδρανούς αερίου ARGONITE, που προστατεύουν τεράστιο αριθμό εγκαταστάσεων παγκοσμίως.

Η Ansul εμπορεύεται μια σειρά προϊόντων από υγρά χημικά συστήματα για κουζίνες και οχήματα, καθώς και συστήματα κατάσβεσης με αφρό.

Η Tyco Building Services Products Division, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από προϊόντα πυροπροστασίας, όπως παντός τύπου καταιονιστήρες (sprinklers), αλλά και βαλβίδες συναγερμού, τύπων wet, dry, deluge και preaction.

Η Bettati προσφέρει καινοτόμα προϊόντα κατάσβεσης, ερευνώντας συνεχώς νέες τεχνολογίες και λύσεις.