Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., με πάνω από 45 χρόνια πρωταγωνιστική παρουσία στην Αγορά Ασφάλειας της Ν.Α. Ευρώπης, σας εξασφαλίζει απόλυτη αξιοπιστία στην Ασφάλεια της Περιουσίας σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

Από ένα απλό Συναγερμό, μέχρι ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Ασφαλείας με κάμερες, σύνδεση με το 24ωρο ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Εταιρείας, ακόμα και επανδρωμένη φύλαξη, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ εγγυάται την Ασφάλεια σας, όπως άλλωστε το κάνει επιτυχημένα τόσα χρόνια τώρα στους 13.500 Ιδιώτες Πελάτες της.

Γιατί, μόνο η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με την πολύχρονη Εμπειρία της στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα απαιτητικά συστήματα Ασφαλείας Βιομηχανικών-Αποθηκευτικών Εγκαταστάσεων, Τραπεζών, Οργανισμών, Επιχειρήσεων, Μουσείων και άλλων ειδικών χώρων, γνωρίζει άριστα τις ανάγκες κάθε εγκατάστασης προσφέροντας την βέλτιστη λύση Ασφάλειας για όλους τους χώρους.

Με εξειδικευμένο Προσωπικό 180 ατόμων, 11 Καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, Παρουσία σε 3 ακόμα χώρες της ευρύτερης περιοχής (Κύπρος, Αλβανία, Βουλγαρία) και Προϊόντα-Υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες ακόμα και για τους πιο «δύσκολους» ιδιωτικούς χώρους (Z HOME), η Εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη σε θέματα Ασφάλειας.

Επιπρόσθετα η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων σε θέματα Πυρασφάλειας (θυγατρική εταιρία Acon), Ελέγχου (Access Control), αλλά και Διαχείρισης Ενέργειας (EMS), για το δικό σας σπίτι ή άλλους χώρους διαμονής-εγκατάστασης-αποθήκευσης.

Γνωρίστε τον Ηγέτη στα Επαγγελματικά Συστήματα Ασφαλείας & Ελέγχου και απολαύστε 100% Ασφάλεια!

Γλυτώστε χρόνο και χρήματα για την Επιχείρηση σας, με την συνέπεια-εξυπηρέτηση της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και στο σέρβις ηλεκτρονικών συσκευών-συστημάτων.

Η ολοκληρωμένη Υπηρεσία Z Service βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας και είναι επανδρωμένη με εξειδικευμένα στελέχη με γνώση και μεγάλη πείρα σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε συνεργασία με την με την Oracle + Dyn, παρέχουμε τις υπηρεσίες Dynamic DNS, στους πελάτες που χρησιμοποιούν συστήματα Ασφαλείας, CCTV ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες μας και έχουν ανάγκη απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω Internet.

Kαλύπτουμε τα κενά και τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζουν οι cloud λύσεις των περισσότερων κατασκευαστών συστημάτων Ασφαλείας και CCTV, καθώς το Dynamic Z-DNS παρέχεται με εγγυημένη διαθεσιμότητα 99.999%, προστασία από DDoS επιθέσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες και τη λειτουργία όλων των συστημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ