Τάκης Ζαριφόπουλος
Τάκης ΖαριφόπουλοςΔιευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής
Η ασφάλεια είναι κοινωνικό αγαθό πρώτης προτεραιότητας και στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε όλους αυτό το αγαθό. Είναι μια δύσκολη υπόθεση που παίρνουμε όμως πολύ σοβαρά.
Γιάννης Καρακάσης
Γιάννης ΚαρακάσηςΟικονομικός Διευθυντής
Από το 1999 λειτουργεί με γνώμονα την χρηματοοικονομική ισορροπία και την ανάπτυξη της εταιρείας, καθώς και την ομαλή ροή εισπράξεων/πληρωμών για όλους: Συνεργάτες, Προμηθευτές και Εργαζόμενους.
Σπήλιος Αλεξόπουλος
Σπήλιος ΑλεξόπουλοςΕμπορικός Διευθυντής
Έγινε μέλος της εταιρείας το 1987 και πιστεύει πως πρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες «προστιθέμενη αξία» μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Οι Δικοί μας Άνθρωποι - Δικοί σας Συνεργάτες

Όλοι οι Εργαζόμενοι της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με πίστη και αφοσίωση στις Εταιρικές μας Αξίες, κάνουν πράξη το Όραμα μας, χτίζοντας το μέλλον. Ένα μέλλον καινοτομίας και προσαρμογής στα νέα δεδομένα και ανάγκες του Κλάδου Ασφάλειας & Ελέγχου. Ένα μέλλον, με βαθύ αίσθημα Ευθύνης, Ανταπόδοσης και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους Πελάτες μας, την γενεσιουργό πηγή παραγωγής Αξίας και Επιτυχιών στην Επιχείρηση μας.

Πολύτιμα μέλη της ομάδας μας

Άρης Ζαχαρίας
Άρης ΖαχαρίαςΤεχνικός Διευθυντής
Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εξειδικεύθηκε στις Τηλεπικοινωνίες και στα Συστήματα Ασθενών Ρευμάτων. Εργάζεται επί 27 συναπτά χρόνια στο χώρο των μελετών και πωλήσεων συστημάτων πυρανίχνευσης – κατάσβεσης – ασφάλειας, τόσο στον Ιδιωτικό, όσο και στο Δημόσιο Τομέα. Από το Γενάρη του 2000 συνεργάζεται με τη ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και από το 2008 ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.
Κυριάκος Γεροντάρης
Κυριάκος ΓεροντάρηςΔιευθυντής Λειτουργίας
Η εμπιστοσύνη των πελατών μας κερδίζεται καθημερινά, προσφέροντας τους Υπηρεσίες βασισμένες στη συνεχή εκπαίδευση, στην πολύχρονη εμπειρία μας και στην άμεση ανταπόκρισή μας.
Μάνος Χατζηβάγιας
Μάνος ΧατζηβάγιαςΔιευθυντής Μηχανογράφησης
Συμπορεύεται από το 1998 με τους στρατηγικούς στόχους του ομίλου ενώ χρησιμοποιεί τα τεχνολογικά επιτεύγματα με τρόπο καινοτόμο προς όφελος της εταιρείας και των πελατών της.
Νίκος Χριστοφιδέλλης
Νίκος ΧριστοφιδέλληςΔιευθυντής Μέγάλων Έργων
Αν και 37 χρόνια στην Ζαριφόπουλος ΑΕ αισθάνεται σαν να ήρθε σήμερα στην εταιρεία. Πιστεύει ότι ο λόγος που είμαστε και παραμένουμε στην 1η θέση της Ελληνικής αγοράς βασίζεται στο τρίπτυχο Συνέπεια, Αξιοπιστία & Προσωπική σχέση – συνεργασία με τον πελάτη.
Sciaini Alessandro
Sciaini AlessandroΤμήμα Αυτοματισμού,BMS και Ενεργειακών Εφαρμογών
Έγινε μέλος της εταιρείας από το 2005, προωθεί και υποστηρίζει καινοτόμες και βέλτιστες εφαρμογές για κτιριακό αυτοματισμό και διαχείριση ενέργειας.
Χρυσοβιτσάνος Κωνσταντίνος
Χρυσοβιτσάνος ΚωνσταντίνοςProject Manager
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών M.Sc NTUA. Μέλος της εταιρίας από το 2008, με στόχο να πραγματοποιήσει το όραμα και τις επιχειρηματικές αξίες του ομίλου Ζαριφόπουλου.

Υποκαταστήματα

Νίκος Ζώκας
Νίκος ΖώκαςΥπεύθυνος Καταστημάτων Βόρειας Ελλάδας
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, εργάζεται στην εταιρεία από το 1988. Πιστεύει ότι η επιστημονική επάρκεια, η βαθιά τεχνική γνώση και η ειλικρίνεια προς πελάτες και συνεργάτες, είναι τα ανεκτίμητα προϊόντα που η εταιρία προσφέρει και διαφοροποιείται στην αγορά.
Αργύρης Σιώπης
Αργύρης ΣιώπηςΤμήμα Πωλήσεων Θεσσαλονίκης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Εντάχθηκε στην εταιρία το 2001 και θεωρεί ότι το οικογενειακό εταιρικό κλίμα μαζί με την άρτια οργάνωση είναι οι κύριοι λόγοι της ηγετικής παρουσίας της εταιρίας προς όφελος πάντα των πελατών της.
Γιάννης Μελετιάδης
Γιάννης ΜελετιάδηςΥπεύθυνος Έργων Θεσσαλονίκης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, υπεύθυνος έργων με σταθερή προσήλωση στον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα.
Κωνσταντίνος Κοντός
Κωνσταντίνος ΚοντόςΥπεύθυνος Ρόδου
Σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστικό κόστος, με τελικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.
Δημήτριος Στάθης
Δημήτριος ΣτάθηςΥπεύθυνος Κρήτης
Μέλος της εταιρίας από το 2005, καθοδηγεί το κατάστημα της Κρήτης, πιστός στην εταιρική κουλτούρα της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
Ζαχαριουδάκης Μανώλης
Ζαχαριουδάκης ΜανώληςΥπεύθυνος Έργων Κρήτης
Μηχανολόγος Μηχανικός. Παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών, μέσω συνεχούς βελτίωσης της εσωτερικής αποδοτικότητας και της αναζήτησης και εφαρμογής καινοτόμων λύσεων.
Φωτακόπουλος Χρήστος
Φωτακόπουλος ΧρήστοςΥπεύθυνος Καταστημάτων Δυτικής Ελλάδας
Είναι μέλος της εταιρείας από το 2000 πιστεύει ότι η γνώση είναι δύναμη , καθημερινά κατακτούμε την γνώση με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Παναγιώτης Σταμάτης
Παναγιώτης ΣταμάτηςΥπεύθυνος Κω
Μέλος της εταιρείας το 2004. Η ικανοποίηση που εισπράττουμε από τους πελάτες μας για την ασφάλεια που τους παρέχουμε, πυροδοτεί την προσπάθεια για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες.
Ιωάννης Θεογιάννης
Ιωάννης ΘεογιάννηςΥπεύθυνος Λάρισας
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, έγινε μέλος της εταιρείας το 2007. Πιστεύει πώς η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής είναι αδιαπραγμάτευτη, γι’ αυτό φροντίζουμε μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας να την παρέχουμε σε όλους.
Γιάννης Τυμπανίδης
Γιάννης ΤυμπανίδηςΥπεύθυνος Ξάνθης
Εντάχθηκε στο δυναμικό του Υποκαταστήματος Ξάνθης το 2009. Πιστός στο όραμα της εταιρείας για την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες.
Βλάχος Βαγγέλης
Βλάχος ΒαγγέληςΥπεύθυνος Ιωαννίνων
Ο στόχος μας δηλώνεται απλά. Θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη οργάνωση και παροχή υπηρεσιών, έτσι ώστε να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.