Προσφορά σημαίνει Συμμετοχή – DigitalSolidarityGR

Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης #DigitalSolidarityGR συμβάλλοντας στη μείωση των κοινωνικο-οικονομικών επιπτώσεων της οδυνηρής αυτής πανδημίας, προσφέροντας δωρεάν Υπηρεσίες Επαλήθευσης Συναγερμού με Οπτικό Έλεγχο (Video Verification) σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επλήγησαν για όσο διαρκούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Οι Υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν και δεν συνοδεύονται από δέσμευση ή υποχρέωση ανανέωσης μετά το πέρας της περιόδου της προσφοράς.

Η προσφορά αυτή απευθύνεται σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και για διαφόρους λόγους δεν έχουν συνδέσει την επιχείρησή τους με κάποιο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού ή στον Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό – ΕΡΜΗΣ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν ζητήματα επιτήρησης και επίβλεψης της επιχείρησης τους, για όσο διάστημα τα έκτακτα μέτρα απαιτούν να παραμένει κλειστή η επιχείρησή τους.

Εφόσον οι ενδιαφερόμενοι διαθέτουν τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., εκτός από τις βασικές υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού, προσφέρει για την ίδια περίοδο εντελώς δωρεάν και υπηρεσίες Επαλήθευσης Συναγερμού με Οπτικό Έλεγχο (Video Verification).

Πώς λειτουργεί

Για τη χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών απαιτείται η ύπαρξη κατάλληλου εξοπλισμού, καθώς και πλήρης πρόσβαση από την επιχείρηση σε αυτόν. Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας, εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να λύσει κάθε σας απορία και να σας βοηθήσει στην αξιοποίηση της προσφοράς μας με τον καλύτερο τρόπο.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος απευθύνετε το αίτημα σας στο covid-19@zarifopoulos.com με θέμα: Έκτακτες Υπηρεσίες ΚΛΣ, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

    Ενδιαφέρομαι για:
    VerifiQationΚέντρο Λήψης Σημάτων

    * Υποχρεωτικό πεδίο