Ασφαλής απομακρυσμένη πρόσβαση

Σε συνεργασία με την με την Oracle + Dyn, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. παρέχει τις υπηρεσίες Dynamic DNS, σε όλους εκείνους  τους πελάτες της που χρησιμοποιούν συστήματα Ασφαλείας, CCTV ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της και έχουν ανάγκη απομακρυσμένης πρόσβασης σε αυτά μέσω Internet.

Αποτέλεσμα της επιτυχημένης εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών είναι το προϊόν Dynamic Z-DNS με το οποίο τα συστήματα Ασφαλείας και τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης αποκτούν πλέον συγκεκριμένη διεύθυνση της μορφής onomapelati.zarifopoulos.info και γίνονται διαθέσιμα για χρήση εξ αποστάσεως.

Τα πλεονεκτήματα του Dynamic Z-DNS

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έρχεται να καλύψει τα κενά και τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζουν οι cloud λύσεις των περισσότερων κατασκευαστών συστημάτων Ασφαλείας και CCTV, καθώς το Dynamic Z-DNS παρέχεται με εγγυημένη διαθεσιμότητα 99.999%, προστασία από DDoS επιθέσεις ενώ παράλληλα προσφέρει πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες και τη λειτουργία όλων των συστημάτων.

Ο συνδυασμός της αυξημένης ασφάλειας, της υψηλής διαθεσιμότητας, των αυξημένων δυνατοτήτων, καθώς και της εντυπωσιακά χαμηλής τιμής, έχει σαν αποτέλεσμα η υπηρεσία Dynamic Z-DNS να προσθέτει αξία στα προϊόντα που την εκμεταλλεύονται αφού αξιοποιεί στο έπακρο την τεχνολογία προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον τελικό χρήστη.

Πως μπορείτε να αποκτήσετε το Dynamic Z-DNS

Το Dynamic Z-DNS είναι άμεσα διαθέσιμο και μάλιστα με εντυπωσιακά χαμηλή τιμή, απλά συμπληρώστε τη διπλανή φόρμα και άνθρωποι μας θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουν αναλυτικά.

Αποκτήστε το

    Ονοματεπώνυμο*

    Τηλέφωνο*

    Email*

    Το μήνυμα σας

    * Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.