Safety & Security Conference 2018

To Safety & Security Conference, μέσω στοχευμένων παρουσιάσεων, θα προβάλει και αναδείξει τις αποτελεσματικές πρακτικές που εφαρμόζονται από κορυφαίες εταιρείες, στους τομείς της Aσφάλειας & Προστασίας – πέραν του πρίσματος της παραδοσιακής αντίληψης περί Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων – και εστίαση σε θέματα:

  • Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και επισκέψεως κοινού για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, αποφυγή ατυχημάτων και αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών
  • Προστασίας προσωπικού, κρίσιμων εγκαταστάσεων και υποδομών από δολιοφθορές και επιθέσεις κατά ζωής & περιουσίας

Experts του κλάδου Safety & Security από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εξειδικευμένα στελέχη της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, θα προσφέρουν στοχευμένη ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες και θα συζητήσουν διαδραστικά με τους συμμετέχοντες για τη δημιουργία ασφαλούς επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας, ως Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου, θα διοργανώσει ταυτόχρονα με το Συνέδριο, δύο (2) εξειδικευμένα Workshop, με θέμα τις τελευταίες καινοτομίες και τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου.

Σκοπός του Safety & Security Conference είναι να καταδείξει τη σημασία της πρόληψης στην αποτελεσματική αποτροπή των κινδύνων, που προέρχονται από αμέλεια ή πρόθεση και να αναδείξει ότι η πρόληψη είναι υπόθεση εργαζομένων και εργοδοτών, κράτους και κοινωνίας.

Στόχος του Safety & Security Conference είναι να ευαισθητοποιήσει τις αντίστοιχες υπηρεσίες, δομές και επικεφαλής κάθε επιχείρησης και οργανισμού, για την ανάγκη ολιστικής προσέγγισης όλων των κινδύνων, φυσικών και ανθρωπογενών, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο.

WorkShop

Σε ένα διαδραστικό περιβάλλον πλήρους προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες θα “μυηθούν” στα 7 μοναδικά οφέλη ενός ενοποιημένου συστήματος ασφάλειας & προστασίας εγκαταστάσεων και υλικής περιουσίας.

Οι συμμετέχοντες, θα εντρυφήσουν στη λειτουργία και τα πλεονεκτήματα της μοναδικής Λύσης Περιμετρικής προστασίας VerifiQation. Θα επιδειχθεί η λειτουργία της Λύσης, τόσο στην Περίμετρο όσο και στο Κέντρο Διαχείρισης, προσφέροντάς τους σε 30′, πολύτιμα insights Ασφάλειας, Προστασίας και Οικονομίας.

Οι Παρουσιάσεις των στελεχών μας

Ο Παρασκευάς Γιαγμούρογλου είναι Γενικός Διευθυντής της ACON Πυροσβεστικά Μέσα ΕΠΕ – μέλος του ομίλου ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ μέρος των καθηκόντων του αποτελεί η επίβλεψη της βιομηχανικής μονάδας που συντηρεί η εταιρία στα Οινόφυτα Βοιωτίας, καθώς και η διαχείριση των σημαντικών πελατών/accounts της εταιρίας, πέραν των διοικητικών του καθηκόντων.

Ο Γιάννης Μελετιάδης εργάζεται στην εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ως μηχανικός υποστήριξης πωλήσεων και διαχείρισης έργων. Κύριο αντικείμενό του είναι τα συστήματα ασφάλειας και πυροπροστασίας, σε όλη τη διάρκεια εκτέλεσης ενός έργου. Έχει ασχοληθεί με ένα ευρύ φάσμα έργων, με έμφαση στα βιομηχανικά έργα, όπως εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, γραμμές παραγωγής προϊόντων, υποδομές μεταφορών, κ.α.

Ο Βασίλης Ντάκουρης είναι Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΤΕΙ Αθήνας, Ραδιοηλεκτρολόγος Α’ και κάτοχος τίτλων εξειδίκευσης σχετικών με τα Συστήματα Ασφαλείας, Τεχνικές Πωλήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι «συλλέκτης εμπειριών και γνώσεων» στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από το 1997. Παράλληλα διετέλεσε Iδρυτής και Γενικός Διευθυντής εταιρειών στο χώρο της Ασφάλειας, των Μεταφορών και των ΜΜΕ.

Από το 2015 εργάζεται στην ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., από την θέση του υπεύθυνου έργων και από το 2016 ως Διευθυντής Ανάπτυξης. Κύριο μέλημά του είναι η Ανάπτυξη άριστων εντυπώσεων στους πελάτες της Εταιρείας από το «ταξίδι» τους σε αυτή, μέσα από τις λύσεις που προσφέρει για τις ανάγκες τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Safety & Security Conference, διοργανώνεται για 1η φορά στην Ελλάδα από την Boussias Conferences. Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. – ως Χρυσός Χορηγός – συμμετέχει πρωταγωνιστικά στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Domotel Kastri, Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας – 14 671 Νέα Ερυθραία.

Στο φιλόξενο χώρο του Domotel Kastri, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους της Εταιρείας – τόσο των Διοικητικών Στελεχών μας όσο και των Υπεύθυνων Μηχανικών/Διευθυντών των Καταστημάτων μας, από όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Φωτεινή Ζαριφοπούλου στο τηλ. 212 6878122 ή στο mail fzarifopoulou@zarifopoulos.com.

Σας Περιμένουμε!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ