Πραγματοποιήθηκε  στις 16 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας,  η ενημερωτική ημερίδα της εταιρείας για καίρια θέματα νέων τεχνολογιών του μεγαλύτερου και παγκοσμίως ευφήμου οίκου Honeywell, στον τομέα των συστημάτων Πυρασφάλειας και Αναγγελίας PA/VA .

Την ημερίδα παρακολούθησαν, εκπρόσωποι του τραπεζικού τομέα, μεγάλων επιχειρήσεων  αλυσίδων super markets και πολυκαταστημάτων, εταιρειών υπηρεσιών facility management,   μελετητικών γραφείων και επαγγελματίες του κλάδου των συστημάτων ασφαλείας και πυροπροστασίας.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό και τις τοποθετήσεις τους ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ζαριφόπουλος Α.Ε κος Τάκης Ζαριφόπουλος και o κος  Mihai Brana Commercial Leader – Southeast Europe της Honeywell στα συστήματα Building Products – Fire & PAVA.

Στην Ημερίδα έγιναν παρουσιάσεις εμβληματικών έργων και συστημάτων με προϊόντα της Honeywell από στελέχη της Ζαριφόπουλος Α.Ε. Επίσης, παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού κτιρίων αλλά και study cases για την  παρακολούθηση multi-site εγκαταστάσεων, με αναφορά σε σημαντικά έργα του ξενοδοχειακού τομέα, των υποδομών, της βιομηχανίας και μεγάλων επιχειρήσεων.

Iδιαίτερη έμφαση δόθηκε  στις νέες τεχνολογίες της Honeywell από κορυφαίους μηχανικούς της Honeywell τον κο Johan Vossen Platform Manager και τον κο Carol Şamu Sr. Technical Trainer & Support Specialist,  όπου έγινε εκτενής αναφορά για την εξέλιξη/επανάσταση στα συστήματα πυρανίχνευσης με νέα προϊόντα,  όπως την νέα σειρά Notifier Inspire πίνακα πυρανίχνευσης, την πλατφόρμα απομακρυσμένης επιτήρησης και διαχείρισης CLSS, του συστήματος ελέγχου και παρακολούθησης για μπαταρίες λιθίου Li-on Tamer, την νέα τεχνολογία των Self-test detectors και το σύστημα PA/VA Variodyn ONE.

Η εκδήλωση έκλεισε με αποχαιρετιστήριο λόγο και ελαφρύ βραδινό γεύμα στον χώρο του ξενοδοχείου.