H ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ την Κυριακή 29/09/24 για άλλη μια φορά στήριξε ενεργά τη μάχη των γυναικών με τον καρκίνο του μαστού, με τη συμμετοχή της στο 16ο Race for the Cure®.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε συνοδοιπόροι στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, που μετρά περισσότερες από 500.000 νέες διαγνώσεις κάθε χρόνο, ευαισθητοποιώντας και συμβάλλοντας σε πρωτοβουλίες που σώζουν ζωές μέσω του Race for the Cure.

Το φετινό Greece Race for the Cure® έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών με περισσότερους από 51.000 άνδρες, γυναίκες και παιδιά που κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας μεταφέροντας δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνου του μαστού!

Το Greece Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και η 2η μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® στην Ευρώπη και πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe®, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Μέσα από τη διοργάνωση υλοποιούνται δωρεάν προγράμματα του Συλλόγου “Αλμα Ζωής” ενάντια στον καρκίνο του μαστού, όπως προγράμματα για την ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού, για την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου που σώζουν ζωές και άλλα πολλά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνου του μαστού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, ειδικά στις Survivors της νόσου που έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην διοργάνωση.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους που συμμετείχαν στον αγώνα, με χαμόγελο, πάθος και θετική ενέργεια. 

Η δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε την κοινωνία και να προσφέρουμε πίσω στην κοινότητα είναι βαθιά ριζωμένη στην εταιρική μας κουλτούρα και η εταιρεία με αυτό το αίσθημα προσφοράς στήριξε τον σημαντικό αυτό αγώνα με χορηγία ως κρίκος ζωής.

Μαζί, κάνουμε βήματα προς ένα καλύτερο μέλλον χωρίς καρκίνο του μαστού.

ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!