Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας στην Αθήνα, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 σε συνεργασία με το Γ.Ν. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημέρα αιμοδοσίας του Συλλόγου Αιμοδοτών της εταιρείας ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ!

Αρκούν 10 λεπτά για να σωθούν τρεις ζωές και όσες περισσότερες αιμοδοσίες για να μην κινδυνεύσει κανένας άνθρωπος που βρίσκεται σε ανάγκη.

Ενημερωθήκαμε από τους ανθρώπους της μονάδας της αιμοδοσίας του νοσοκομείου Γεννηματάς ότι, οι ελλείψεις σε αίμα τείνουν να αποτελούν ένα από τα χρόνια καλοκαιρινά προβλήματα του συστήματος υγείας. Οι μεταγγιζόμενοι ασθενείς, όπως για παράδειγμα οι ασθενείς με μεσογειακή αναιμία, είναι οι πρώτοι που βιώνουν τις ελλείψεις αίματος, καθώς επηρεάζεται η θεραπεία τους. Δυσλειτουργίες καταγράφονται και στα νοσοκομεία για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα που ανακύπτουν σε περιστατικά κυρίως στα Επείγοντα, σε ασθενείς που μπορεί να χρειαστεί π.χ. να χειρουργηθούν. Για το λόγο αυτό μας τόνισαν τη σημαντικότητα της δικής μας αιμοδοσίας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος μιας τόσο συμπονετικής κοινότητας και που συμβάλλουμε στην υγεία και την ευημερία όσων έχουν ανάγκη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν, έτσι ώστε να ενισχύσουμε με 25 φιάλες αίμα το σύστημα υγείας.