Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 στις 18:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων 2024.

Μετά τον χαιρετισμό του Πρυτάνεως Καθηγητή Χρήστου Ι. Μπούρα και την ομιλία του Δικηγόρου – Συγγραφέα, κ. Χρήστου Μούλια με τίτλο «Η Πάτρα στη ζωή και το έργο του Παναγιώτη Κανελλόπουλου», απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2022-2023.

Εκ μέρους του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, χαιρετισμό απηύθυνε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Αχαΐας, κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Απονεμήθηκαν επίσης τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 καθώς και τα βραβεία Εξαίρετης Δημοσίευσης «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ».

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε και φέτος με χρηματικό έπαθλο στα Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας.

Η εταιρεία, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με ευαισθησία σε θέματα εκπαίδευσης και με άξονα τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών , συμμετέχει από ιδρύσεώς της σε δράσεις που υποστηρίζουν την έρευνα και την εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε βαθμίδα της.