SE-1

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει στη 2η έκθεση SECUREXPO, που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Μαΐου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Η εκθεσιακή πλατφόρμα της SECUREXPO επιδιώκει την συστηματική, εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη προβολή του χώρου των επαγγελματιών της Ασφάλειας & Προστασίας, παρουσιάζοντας Συστήματα Ασφαλείας, εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Η συμμετοχή μας δυναμική όπως πάντα, περιμένει όλους εσάς, πελάτες και συνεργάτες, για να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στα Συστήματα Ασφαλείας, Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης, Πυρανίχνευσης, Πυρόσβεσης, Αυτόματης Προσπέλασης, Πυροσβεστικών μέσων και Διαχείρισης Ενέργειας Κτιρίων.

Μαζί με την SECUREXPO μπορείτε στον ίδιο χώρο να επισκεφθείτε την INDELEX και την DroneExpo. Στα πλαίσια των special events που θα διεξαχθούν, μπορείτε να συμμετάσχετε παράλληλα στο Connected & Smart Home, όπου η Εταιρεία μας διοργανώνει δύο ειδικές παρουσιάσεις:

  • Την Παρασκευή 27 Μαΐου, 16:00 – 18:00,  ο Γιάννης Ρέλλος, Διευθυντής Πωλήσεων Χονδρικής, θα παρουσιάσει το θέμα: Προηγμένα Χαρακτηριστικά Συστημάτων Συναγερμού και Δυνατότητες Ενοποίησης με Τρίτα Συστήματα.
  • Το Σάββατο 28 Μαΐου, 12:00 – 13:00,  ο Μάνος Χατζηβάγιας, Διευθυντής Μηχανογράφησης, θα παρουσιάσει το θέμα: Το Κέντρο Λήψης Σημάτων ως Εργαλείο των Εγκαταστατών, για παροχή Υπηρεσιών Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας στους Πελάτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην SECUREXPO, σας περιμένουμε με ένα μεγάλο, διαδραστικό περίπτερο, ένα έξυπνα διαμορφωμένο χώρο με εστιασμένη παρουσία σε 4 βασικές ενότητες, ώστε να σας παρουσιάσουμε τις καινοτόμες τεχνολογίες μας.

Ασφάλεια, Πυρασφάλεια, Αυτοματισμοί, CCTV: Οι πιο πρόσφατες καινοτομίες από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, πρωτοπόρο στην διάδοση των συστημάτων Ασφαλείας από το 1972. Τα συστήματα μας ενσωματώνουν όλες τις νέες τεχνολογίες, καλύπτοντας κάθε είδους τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές.

Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός: Το Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι αυτό που επιτηρεί συνεχώς την ορθή λειτουργία του συστήματος σας και ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές, εσάς και τους οικείους σας, σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

Verification: Η ιδανική λύση όπου υπάρχει ανάγκη φύλαξης χώρων και διαχείρισης συμβάντων. Ένα Σύστημα Οπτικής Επιβεβαίωσης Συμβάντων και Άμεσων Κατασταλτικών Ενεργειών που συνδυάζει τις λειτουργίες ενός Συστήματος Συναγερμού, CCTV, Αccess Control κ.α., ώστε να λειτουργούν μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο, σαν να «επικοινωνούν» και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.

Διαχείριση Ενέργειας: Οι λύσεις Z Energy προέρχονται από το In-house τμήμα R&D της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με έμφαση σε καινοτόμες Ενεργειακές Υπηρεσίες πάντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ακολουθώντας τα διεθνή standards αλλά και τις μοναδικές συνθήκες της χώρας μας.

 

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων του χώρου Ξιφασκίας (Λεωφ. Ποσειδώνος) δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Οι ώρες λειτουργίας της είναι από Παρασκευή 27 έως και Κυριακή 29/5, 10:00 – 20:00. Το Εκθεσιακό κέντρο, που διαθέτει μεγάλο και εξαιρετικά προσβάσιμο πάρκινγκ, μπορείτε να το προσεγγίσετε είτε με αυτοκίνητο είτε με αστική συγκοινωνία (λεωφορεία και τραμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό).

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στη Λ. Ποσειδώνος – Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό, έρχεστε με:

  • Ι.Χ. αυτοκίνητο από Λ. Βουλιαγμένης, Λ. Ποσειδώνος και Λ. Αλίμου (απεριόριστο πάρκινγκ).
  • ΤΡΑΜ: Σύνταγμα – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά
  • ΤΡΑΜ: Πειραιάς – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά
  • Αστική Συγκ/νία: Α2, Ακαδημία – Βούλα (μέσω Αμφιθέας), 2η στάση Αγ. Κοσμά
  • Αστική Συγκ/νία: Α1, Πειραιάς – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά
  • Αστική Συγκ/νία: 140, Πολύγωνο – Γλυφάδα, 2η στάση Αγ. Κοσμά
  • Αστική Συγκ/νία: Γ1, Πειραιάς – Βάρκιζα, 2η στάση Αγ. Κοσμά

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα των διοργανωτών.