4ο Συνέδριο Security Project: 18 & 19 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel

security-project-4-15-10-2

Το όραμα για την ενίσχυση της Ασφάλειας στις Πόλεις, με στόχο την αποτελεσματική προστασία υποδομών, αγαθών και προσώπων, απαιτεί συντονισμένες δράσεις, στρατηγικές συνεργασίες και αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Το 4ο Συνέδριο Security Project φιλοδοξεί να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους το όραμα της Ασφάλειας στις Πόλεις μπορεί να γίνει πράξη.

Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει, οι επαγγελματίες στον τομέα της ασφάλειας, από την κορυφή της διοίκησης ενός έργου μέχρι το επιχειρησιακό προσωπικό βάσης και τον επαγγελματία εγκατάστασης συστημάτων, οφείλουν σήμερα – όσο ποτέ άλλοτε – να συμβαδίσουν με τις εξελίξεις της εποχής, να κατανοήσουν πλήρως τις σύγχρονες απαιτήσεις και να γίνουν κοινωνοί του μηνύματος για τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας στις πόλεις, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ευμάρεια, την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της παραγωγικότητας.

sp-logo

Το 4ο Συνέδριο Security Project, διοργανώνεται στις 18 & 19 Μαρτίου 2016 από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 16121 Αθήνα (αίθουσα OLYMPIA), με την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ανάμεσα στους χορηγούς. Security Manager Forum και Security Technology Day, είναι οι δύο θεματικές ημερίδες του Συνεδρίου, την Παρασκευή 18 Μαρτίου και το Σάββατο 19 Μαρτίου αντίστοιχα.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο μας, αλλά και να παρακολουθήσετε την ομιλία του Γιάννη Ρέλλου, Διευθυντή Πωλήσεων Χονδρικής της εταιρείας μας, με θέμα: O Οικιακός Αυτοματισμός και η Ενεργειακή Διαχείριση μέσα από το Σύστημα Ασφαλείας (Σάββατο 19 Μαρτίου, μεταξύ 09:45 – 11:30).

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

security-project-2016-3

| |2016-10-14T13:58:29+00:00Πέμπτη 10.03.2016, 9:00|Ειδήσεις|, |

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link