Η Ασφάλεια στην Εποχή του Smart Home
AJAX από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

Οι σύγχρονες προκλήσεις της εποχής και το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των κινδύνων, καθιστούν σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, επιτακτική την ανάγκη αναβάθμισης της ασφάλειας στις κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές δομές.

Μια βασική προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου, είναι η αλλαγή νοοτροπίας στη διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας, με επίκεντρο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του επαγγελματισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ασφάλειας, που θα οδηγήσει σε αποτελεσματικότερες υπηρεσίες προστασίας προς στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης, εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Το 5ο Συνέδριο Security Project, διοργανώνεται στις 26 & 27 Μαΐου 2017 από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 16121 Αθήνα, με την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ χρυσό χορηγό στο μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο event του κλάδου.

Security Manager Forum και Security Technology Day, είναι οι δύο θεματικές ημερίδες του Συνεδρίου, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου αντίστοιχα.

 

Συμμετέχουμε με την πρώτη παρουσίαση στο περίπτερο μας της νέας σειράς Smart Home Συστημάτων Ασφαλείας AJAX. Σας περιμένουμε στο κορυφαίο ετήσιο Συνέδριο του Κλάδου μας, για να συζητήσουμε και να σας ενημερώσουμε για όλα τα τελευταία νέα γύρω από την Ασφάλεια και τις Λύσεις της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο Σύστημα AJAX (μετά από κλήρωση).

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο μας, αλλά και να παρακολουθήσετε την ομιλία του Βασίλη Ντάκουρη, Διευθυντή Ανάπτυξης της εταιρείας μας, με θέμα: Smart Home στην Εποχή του IoT. Do’s & Don’ts στην Ελληνική Πραγματικότητα!  (Σάββατο 27 Μαΐου, 10:00) στα πλαίσια της ενότητας: Αυτοματισμοί, Πυρανίχνευση, Συστήματα Συναγερμού και Έλεγχος Πρόσβασης.

Ειδική τιμή για τη συμμετοχή σας την πρώτη ημέρα, αν δηλώσετε συμμετοχή ως συνεργάτες μας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας με τους διοργανωτές. Για τη δεύτερη μέρα, με την ομιλία μας, η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΩΣ 24/05