6η Ετήσια Συνάντηση Σύγχρονων Δημιουργών για το Ελληνικό Κόσμημα – Ζάππειο Μέγαρο

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στήριξε την επιτυχημένη Έκθεση A Jewel made in Greece, που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο, 15-18 Φεβρουαρίου.

Το A Jewel made in Greece διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά – με στόχο την αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος με την αιγίδα και πολύτιμη υποστήριξη του ENTERPRISE GREECE και του Υπουργείου Τουρισμού.

Με όχημα την έμπνευση 100 σχεδιαστών και το πάθος για την αισθητική και την παράδοση 400 συνεργατών, μεγάλος αριθμός επισκεπτών περιηγήθηκε την 6η Ετήσια Συνάντηση Σύγχρονων Δημιουργών για το Ελληνικό Κόσμημα. Μια ιδέα βασισμένη στη σύγχρονη τέχνη του Ελληνικού κοσμήματος, που έχει ταξιδέψει και μεταδοθεί σε 35 σταθμούς σε όλο τον κόσμο, συνάρπασε τους επισκέπτες του Ζαππείου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του κοσμήματος.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ως Διακεκριμένος Υποστηρικτής της Έκθεσης, εγκατέστησε τελευταίας γενιάς συστήματα Ασφάλειας, τα οποία λειτούργησαν με απόλυτη επιτυχία καθ΄ όλη τη διάρκειά της. Η υποστηρικτική αυτή ενέργεια της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, εντάσσεται στη στρατηγική κατεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, της οποίας κύριος πυλώνας είναι ο Πολιτισμός.

Συνοδοιπόρος σε αυτή τη γιορτή, το Make a Wish Ελλάδος, αφού η Συνάντηση θα ενισχύσει το έργο και τους σκοπούς του, μέσω ειδικής ενέργειας με τίτλο «A Jewel for a Wish», δίνοντας σε παιδιά που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα όνειρό τους.