7 χρόνια στηρίζουμε τους Έλληνες δημιουργούς

Για 7η συνεχόμενη χρονιά το A JEWEL MADE IN GREECE, η μεγαλύτερη πλατφόρμα προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα, διοργάνωσε υπό την αιγίδα και τη στήριξη του ENTERPRICE GREECE, την ετήσια Συνάντηση Δημιουργών Ελληνικού Κοσμήματος στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη συμμετοχή 90 Ελλήνων καλλιτεχνών.

Στο a Jewel Made in Greece συμμετέχουν σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές – παραγωγοί κοσμήματος, αναπτύσσοντας έναν δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στον πολιτισμό της σύγχρονης τέχνης και τον πολιτισμό της μακραίωνης ιστορίας του Ελληνικού κοσμήματος. Μέσα από μια δυναμική συνύπαρξη Μουσείων, Ιστορικών οίκων και σύγχρονων ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών, που δημιουργούν στην Ελλάδα προτείνοντας την έμπνευση και την τεχνογνωσία τους σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελεί ένα εξαιρετικό μήνυμα συνέργειας και εξωστρέφειας.

Τη διοργάνωση υποστηρίξαμε και φέτος, προσφέροντας ένα σύγχρονο σύστημα ασφάλειας για την προστασία των εκθεμάτων στον εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου, στο πλαίσιο δράσεων ΕΚΕ της εταιρείας μας, ενισχύοντας την προσπάθεια και την εξωστρέφεια των Ελλήνων Δημιουργών, που αντικατοπτρίζει την Ελλάδα της προκοπής και της ανάπτυξης.

Παράλληλα, για την ενημέρωση των επισκεπτών και συμμετεχόντων, συμμετείχαμε με την ομιλία του στελέχους μας Κώστα Κανδάκη “Alarm Fogging Systems Technology: Το στοίχημα της ταχύτητας και η αποτροπή στην ομίχλη”, σε εκπαιδευτικού χαρακτήρα συνάντηση εξειδικευμένων στο τομέα τους επαγγελματιών, στο πλαίσιο συζήτησης round table, με αντικείμενο τα νομικά θέματα που απασχολούν πολύ συχνά τους δημιουργούς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στο κόσμημα.

Το A JEWEL & THE LAW συνδιοργανώθηκε από το AJMIG και Tailored: Law & Business in the Fashion & Luxury Industry, στις 21 Φεβρουαρίου 2020 και συμπεριέλαβε τόσο θεωρητικές, όσο και πρακτικές γνώσεις σχετικά με την προστασία της δημιουργίας και της αυθεντικότητας, την κατοχύρωση σήματος, την προστασία των σχεδίων, την ασφάλεια και τη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Η εκδήλωση, που χαιρέτησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, ήταν μέρος μιας σειράς δραστηριοτήτων που προγραμματίζει το A JEWEL MADE IN GREECE για το 2020 στην Ελλάδα και το εξωτερικό.