Στα πλαίσια της εκδήλωσης για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων, που οργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών στις 30 Ιανουαρίου 2019, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ προσέφερε Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας σε αριστεύσαντες αποφοίτους του ιδρύματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Η εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα τελετών Οδυσσέας Ελύτης του Πανεπιστημίου Πατρών, με την παρουσία του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, της Πρυτάνεως Βενετσάνας Κυριαζοπούλου και πλήθους ακαδημαϊκών, είχε σκοπό να τιμήσει την αριστεία αλλά και τα ακαδημαϊκά στελέχη που με το έργο τους συνέβαλαν στην ανάπτυξη και διεθνή καταξίωση του Πανεπιστημίου.

Τιμήθηκαν ο κ. Κλεομένης Μπάρλος, διακεκριμένος επιστήμονας στον τομέα της Οργανικής Χημείας, για την ουσιαστική διασύνδεση της έρευνας με την παραγωγική διαδικασία και ο Σπύρος Πανδής, καθηγητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών, για την αναγνώριση του ερευνητικού του έργου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την πλευρά του Ομίλου μας, που στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσέφερε χρηματικό ποσό για τη βράβευση των αριστούχων φοιτητών, παρέστησαν οι Χρήστος Φωτακόπουλος, Διευθυντής Καταστημάτων Δυτικής Ελλάδος και Επαμεινώνδας Τριβήλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, από τα στελέχη μας του Καταστήματος Πάτρας.