Θα μπορούσαμε σε μία εγκατάσταση με ένα καλώδιο UTP, να εγκαταστήσουμε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) και μάλιστα αναλογικού σήματος;

Πριν λίγο καιρό όχι, αφού χρειαζόταν προμήθεια – εγκατάσταση baluns και φυσικά γραμμή τροφοδοσίας της κάμερας, ενώ αν θέλαμε και χειρισμό της από απόσταση, η εγκατάσταση RS485 ήταν απαραίτητη.

Τώρα, με την τεχνολογία XPOE της JF TECH, έχοντας ένα καταγραφικό XPOE, ένα καλώδιο UTP και μία κάμερα XPOΕ, μπορούμε να φθάσουμε σε αναλύσεις 4 και 5 ΜP χωρίς καθυστερήσεις στην εικόνα, σε μεγάλες αποστάσεις, χωρίς τροφοδοτικό, χωρίς balun και με χαμηλό κόστος.

Ομοαξονική μετάδοση: Συνδυάζοντας το σήμα ελέγχου, το σήμα βίντεο και την τροφοδοσία σε ένα καλώδιο, πετυχαίνουμε plug and play και έξοδο εικόνας χωρίς καθυστέρηση, με χαμηλότερο κόστος.

H ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Hangzhou Jufeng Tecnology Co.,Ltd., διαθέτει στην ελληνική αγορά τα προϊόντα βιντεοεπιτήρησης (κάμερες, καταγραφικά εικόνας) με την εμπορική ονομασία JF TECH, μέσω της Διεύθυνσης Πωλήσεων Χονδρικής και μόνον προς τους επαγγελματίες πελάτες της, οριοθετώντας αυστηρά τις μεθόδους μεταπώλησης.

Διεύθυνση Πωλήσεων Χονδρικής: 212.68.78.310