Εγκατάσταση συστημάτων CCTV στα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης

elpe-thess-1

Μέσα στο 2016 η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ προμήθευσε και παρέδωσε σε πλήρη λειτουργία έναν αριθμό μικρών αυτόνομων συστημάτων CCTV στις εγκαταστάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ) στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε σύστημα είχε ιδιαιτερότητες και υψηλές απαιτήσεις ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές, στις οποίες η εταιρεία μας ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία. Συγκεκριμένα, το ζητούμενο περιλάμβανε έναν αριθμό δικτυακών καμερών μεγάλης ανάλυσης, πολλές εκ των οποίων έχουν δυνατότητα εστίασης και κίνησης με τηλεχειρισμό (pan-tilt-zoom), ενώ κάποιες είναι ειδικού αντι-εκρηκτικού τύπου, κατάλληλου για περιοχές μεγάλης επικινδυνότητας για ανάφλεξη. Επιπλέον, κάποιες διασυνδέθηκαν στο τοπικό δίκτυο των εγκαταστάσεων με ασύρματη ζεύξη, ενώ οι συνθήκες της εγκατάστασης (βιομηχανικό περιβάλλον, κοντά στη θάλασσα), δημιούργησαν απαιτήσεις για υλικά μεγάλης αντοχής, με ειδική προστασία ως προς τις εξωτερικές συνθήκες.

Όλα τα συστήματα υποστηρίζονται από το λογισμικό διαχείρισης δικτυακών καμερών QULU του κατασκευαστή VISTA UK, ενός εξαιρετικά εξελιγμένου λογισμικού με περιβάλλον εργασίας ιδιαιτέρως φιλικό προς το χρήστη. Η επιτήρηση των συστημάτων μπορεί να γίνεται από διάφορους σταθμούς εργασίας εντός των εγκαταστάσεων των ΕΛΠΕ, ακόμα και από τους προσωπικούς Η/Υ των στελεχών που έχουν κατάλληλη εξουσιοδότηση.

Τα οφέλη που προσφέρουν τα σύγχρονα δικτυακά συστήματα CCTV της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ενισχύουν την ασφάλεια των ΕΛΠΕ και προσφέρουν καλύτερο έλεγχο και εποπτεία των εγκαταστάσεων τους.

elpe-thess-2

| |2016-10-14T13:58:21+00:00Πέμπτη 28.07.2016, 9:00|Ειδήσεις||

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link