Στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Divani Caravel, με «φόντο» τη συμμετοχή της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στην 1η Hotel Tech 2017, αλλά και με τη συνέχεια του στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Εταιρείας την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, διεξήχθη η ετήσια Εταιρική Συνάντηση Διευθυντών 2017, με τη συμμετοχή Διευθυντών, Προϊσταμένων και Υπευθύνων από όλα τα τμήματα της Εταιρείας και των Καταστημάτων της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας, καθώς και από τις εταιρείες-μέλη του Ομίλου ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ACON και ΕΛ.ΚΕ.Σ.

Σχεδιάζοντας το μέλλον μας μέσα σε μια αγορά που βρίσκεται σε ένα κρίσιμο στάδιο μετάβασης και συνεχούς προσαρμογής και κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες-πλαίσιο, έγινε ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και τέθηκαν οι στόχοι-κεντρικές κατευθύνσεις για το 2017. Η έμφαση δόθηκε στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς όφελος των πελατών και συνεργατών μας και την ανάπτυξη νέων προϊόντων-υπηρεσιών – στην αιχμή της τεχνολογίας – που απαντούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις-ανάγκες υπαρχόντων και νέων τμημάτων της αγοράς και προσφέροντας «value for money» & «cost effective» λύσεις.

Παράλληλα, δόθηκε μία ακόμα ευκαιρία συνάντησης και σύσφιξης σχέσεων, αλλά και ανταλλαγής απόψεων-θέσεων και στοιχείων με τους ανθρώπους μας, που στηρίζουν επιτυχημένα το όραμα της Εταιρείας σε διαφορετικά σημεία του χάρτη.

Τις εργασίες της Εταιρικής Συνάντησης 2017 χαιρέτησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τάκης Ζαριφόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι και φέτος θα ξεπεραστούν οι προβλεπόμενοι στόχοι, σημειώνοντας πως ο Όμιλος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις αυτό το «δρόμο αντοχής» που ήδη έχει αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα. «Να κοιτάξουμε το μέλλον με γνώμονα την παραγωγική αποτελεσματικότητα» τόνισε ο κ. Ζαριφόπουλος και κάλεσε τα στελέχη της Εταιρείας να συνεχίσουν δυναμικά το επιτυχημένο έργο τους.

Η Εταιρική Συνάντηση Διευθυντών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ολοκληρώθηκε με «digital τρόπο», μέσω webinar, προσδίδοντας καινοτόμο χαρακτήρα στον «επίλογο» της Εταιρικής Συνάντησης και ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.