Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις αρχές του 2021, η νέα μεγάλη επένδυση που υλοποιεί η ΤΕΜΕΣ με δύο νέες ξενοδοχειακές μονάδες, το Navarino Bay και το Navarino Waterfront να προστίθενται μεταξύ άλλων στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του εμβληματικού resort της Μεσσηνίας.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ επελέγη από την ΤΕΜΕΣ για την εγκατάσταση στα δύο νέα ξενοδοχεία συστημάτων Πυρανίχνευσης τελευταίας τεχνολογίας του Οίκου Honeywell σε πλήρες εκτεταμένο δίκτυο πινάκων και λεπτομερή προγράμματα απεικόνισης.

Επίσης, επιλέχτηκαν συστήματα κατασβέσεων NOVEC του οίκου TYCO, συστήματα κατάσβεσης AEROSOL της Unimarsafe και συστήματα ανίχνευσης φυσικού αερίου της Tecnocontrol σε data computer rooms, μηχανολογικούς χώρους και κουζίνες.

Σε συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει ήδη εγκαταστήσει και παραδώσει σε πλήρη λειτουργία αντίστοιχα συστήματα στο Κτίριο Λέσχης Γκολφ του COSTA NAVARINΟ.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ διευρύνει συνεχώς με καινοτόμα, υψηλής αξιοπιστίας συστήματα ασφάλειας, πυρασφάλειας, ενεργειακής διαχείρισης και ελέγχου πρόσβασης, πλούσιο portfolio έργων στην τουριστική βιομηχανία αλλά και σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.