Η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., στο περιθώριο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, προσέφερε εποπτικά μέσα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, κατόπιν σχετικού αιτήματος που έλαβε από τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, στις αρχές του έτους 2019.

Την εταιρεία εκπροσώπησε κατά την παράδοση και παραλαβή του εξοπλισμού ο κ. Τριβήλος Επαμεινώνδας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του τμήματος Μελετών του Υποκαταστήματος Πατρών της εταιρείας.

Με τη σειρά μας, να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή, τους δασκάλους και τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου, για το θερμό ευχαριστήριο μήνυμα τους αλλά και το ουσιαστικό έργο που επιτελούν αναφορικά με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση των μικρών μαθητών της πατρίδας μας.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ενσωμάτωσε από πολύ νωρίς στην «Εταιρική Κουλτούρα» της συνήθειες και πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έχει συμβάλει έμπρακτα στην υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας, της αγοράς εργασίας και κοινωνίας γενικότερα.