Λίγες ημέρες πριν κλείσει το 2017, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και γιορτινή ατμόσφαιρα στα γραφεία της ΜΚΟ Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity (Generation 2.0 RED), προσφέρθηκαν από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ 120 λίτρα ελαιoλάδου, USB stick και στυλό, για τα 40 παιδιά της Ομάδας Μπάσκετ ΑNTAIOΣ και τις οικογένειες τους, η οποία υποστηρίζεται με όλα τα μέσα, από την GENERATION.

Στην παράδοση της προσφοράς, εκτός από την Διοίκηση της GENERATION, τον προπονητή κ. Σ. Βελινιάτη – ο οποίος «ανακάλυψε» στην Κυψέλη και ανέδειξε το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούμπο – και τον πρόεδρο της Ομάδας Γ. Θωμόπουλο, παρέστησαν από την Εταιρεία μας ο κ. Γιώργος Ζαριφόπουλος, ο οποίος μίλησε για την στήριξη μας στην προσπάθεια να στρέψουν παιδιά μη προνομιούχων οικογενειών στον αθλητισμό και τους συνεχάρη για το έργο τους, καθώς και η κα Φ. Ζαριφοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών σχέσεων.

Η GENERATION 2.0 RED, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός νέων (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία), που ανεξαρτήτως καταγωγής, εθνικότητας, θρησκείας, φύλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού, συνδυάζει την κοινωνική δράση και την έρευνα, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος νέων που κατοικoύν στην Ελλάδα και μάχονται υπέρ των δικαιωμάτων ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, όπως αυτές των μεταναστών και των προσφύγων. Βασικός στόχος του οργανισμού είναι η προώθηση των δικαιωμάτων, της κοινωνικής συνοχής, της ισότιμης κοινωνικής και πολιτικής συμμετοχής γενικά των νέων και ιδιαίτερα των ατόμων μεταναστευτικής καταγωγής (δεύτερη γενιά), καθώς και των μεταναστών και προσφύγων στην ελληνική κοινωνία.