Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ενισχύει το θεσμό Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας του Πανεπιστημίου Πατρών, με χρηματικό έπαθλο ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης», πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων.

Μετά τον χαιρετισμό του Πρυτάνεως Καθηγητή Χρήστου Ι. Μπούρα και την ομιλία του Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελου Μπίνη με τίτλο: «Η Διαχείριση Κινδύνων για τη βελτίωση της Διακυβέρνησης των Πανεπιστημίων» απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2020-2021.

Απονεμήθηκαν επίσης τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 καθώς και τα βραβεία Εξαίρετης Δημοσίευσης «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ» Εξαίρετης Διδασκαλίας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΟΥΤΣΟΣ».

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε και φέτος με χρηματικό έπαθλο στα Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας.

Η εταιρεία, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με ευαισθησία σε θέματα εκπαίδευσης και με άξονα τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών , συμμετέχει από ιδρύσεώς της σε δράσεις που υποστηρίζουν την έρευνα και την εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε βαθμίδα της.