Η Honewyell ανακοίνωσε τον δεύτερης γενιάς θερμοστάτη Lyric

Lyric-875

Οι συνδεδεμένοι θερμοστάτες ενδιαφέρουν πολλούς, και ο πιο γνωστός είναι σίγουρα αυτός της Nest. Οι παραδοσιακές εταιρείες που ασχολούνται με την ασφάλεια και τον έλεγχο των κατοικιών, έχουν αγωνιστεί για να καλύψουν τη διαφορά. Η Honeywell, ένας από τους ηγέτες του κλάδου, παρουσίασε την απάντηση της παλιότερα, με τον θερμοστάτη Lyric. Η δεύτερη γενιά Lyric απέκτησε μια πολύ σημαντική αναβάθμιση, με την ενσωμάτωση του HomeKit της Apple.

Η μοναδική προσθήκη αυτού του μοντέλου είναι η υποστήριξη του HomeKit, οπότε ο θερμοστάτης μπορεί να ελέγχεται από μια εφαρμογή iPhone, που επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει τη θερμοκρασία από απόσταση, να ειδοποιείται όταν το σύστημα χρειάζεται συντήρηση, και ενημερώνει αυτόματα το θερμοστάτη όταν πλησιάζετε στο σπίτι, ώστε να ρυθμίσει ανάλογα τη θερμοκρασία του χώρου.

Ο θερμοστάτης συνδέεται με το δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού και μπορεί να ελέγχεται ακόμα και με φωνητικές εντολές μέσω Siri. Με την προσθήκη της υποστήριξης HomeKit, οι ενέργειες αυτές μπορούν πλέον να ενσωματωθούν και να συνεργαστούν με άλλα προϊόντα Smart Home, που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα HomeKit, όπως – για παράδειγμα – το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα φωτισμού και το αυτοκίνητο.

Ο Lyric, με στρογγυλό σώμα τριών ιντσών από στιλβωμένο γυαλί, περιλαμβάνει μια διεπαφή οθόνης αφής για τη μεταβολή της θερμοκρασίας απευθείας από τη συσκευή, και προσφέρει ανίχνευση κίνησης για αυτόματη ενεργοποίηση του φωτισμού της οθόνης του. Το νέο μοντέλο, που είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία με 249 δολάρια, αναμένεται στα καταστήματα στις αρχές Φεβρουαρίου.

lyric-hero

| |2016-10-14T13:58:33+00:00Πέμπτη 7.01.2016, 9:00|Ειδήσεις|, |

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link