Μετά από την συμπλήρωση περίπου 30 ετών αγαστής συνεργασίας και για 7η συνεχόμενη χρονιά, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ τιμήθηκε από τη Honeywell και για πρώτη φορά μάλιστα κατακτώντας την ανώτατη βαθμίδα, με Πλατινένια Διάκριση. Η μακρόχρονη διάρκεια και συνέπεια των κορυφαίων συνεργασιών μας, «κλειδώνει» την εμπιστοσύνη των πελατών μας στις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Το όραμα των δύο εταιρειών, συνδέεται για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου κόσμου.

Το πρόγραμμα Honeywell Integrated Security (HIS) ορίζει ένα πρότυπο υπηρεσιών υποστήριξης μετά την πώληση,  στη βιομηχανία της Ασφάλειας. Εξασφαλίζει ένα διαρκές υψηλό επίπεδο ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης προς τους τελικούς χρήστες. Αναγνωρίζει και επιβραβεύει σημαντικές επενδύσεις των Συνεργατών της Honeywell, για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Η Honeywell επιβραβεύει τους επιτυχημένους Συνεργάτες της, οι οποίοι επιτυγχάνουν το ανώτερο επίπεδο διακεκριμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους. Το Πρόγραμμα HIS διατηρεί και ενισχύει αυτό το επίπεδο των υπηρεσιών και παρέχει την επισήμανση που διακρίνει το κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το Πρόγραμμα HIS έχει αναπτυχθεί για να αναδείξει την επιτυχία του συνεργάτη και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η οποία βελτιώνει την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη των πελατών.

Η Honeywell, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο Fortune 100, παράγει τεχνολογίες για την αντιμετώπιση ορισμένων από τις πιο δύσκολες προκλήσεις του κόσμου, απασχολεί 110.000 υπαλλήλους παγκοσμίως και θεωρείται κορυφαία εταιρεία στα συστήματα Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Αυτοματισμού. Πάνω από 50.000 τοποθεσίες παγκοσμίως βασίζονται σε δικά της ολοκληρωμένα συστήματα  ασφαλείας.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ηγέτης στα συστήματα Ασφάλειας και Ελέγχου στην Ελλάδα, διανύει την 5η δεκαετία δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά, αλλά και στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Αλβανία, ενώ κατέχει την 1η θέση, σε μερίδιο αγοράς και συνόλου ενεργητικού, στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα (ICAP).

Η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας μας, ο ηγετικός της ρόλος, το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, και οι επιτυχίες της στο χώρο, τη βοήθησαν να αποσπάσει μία ακόμα τιμητική διάκριση, ανάμεσα σε δεκάδες παρόμοιες. Σημειώνεται, ότι πρόκειται για τη μοναδική Ελληνική εταιρεία που έχει αποσπάσει σχετική διάκριση στο Dealer Service Certification Program της Honeywell.