Μια κρίσιμη όσο και επιτυχημένη Συνεργασία, σφραγίζεται για 6η συνεχή χρονιά από τη ΧΡΥΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ της Honeywell. Ο υψηλότατος δείκτης διάρκειας και συνέπειας των κορυφαίων συνεργασιών μας, «κλειδώνει» την Εμπιστοσύνη των πελατών στις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Το όραμα των δύο εταιρειών, συνδέεται εδώ και χρόνια, με σκοπό τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου κόσμου.

Το πρόγραμμα Integrator Service Certication (ISC) της Honeywell, θέτει ένα πρότυπο στη βιομηχανία της Ασφάλειας. Το πρόγραμμα εξασφαλίζει ένα σταθερά υψηλό επίπεδο ολοκληρωμένων υπηρεσιών και υποστήριξης στους τελικούς χρήστες. Επίσης αναγνωρίζει και επιβραβεύει σημαντικές επενδύσεις των Συνεργατών της, για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των συστημάτων ασφάλειας της Honeywell.

Η Honeywell αναγνωρίζει τους περισσότερο επιτυχημένους Συνεργάτες της, που παραδίδουν το ανώτερο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες τους. Το Πρόγραμμα ISC διατηρεί και ενισχύει αυτό το επίπεδο των υπηρεσιών και παρέχει την επισήμανση που διακρίνει το κορυφαίο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το Πρόγραμμα ISC έχει αναπτυχθεί για να αναδείξει ότι η επιτυχία του Συνεργάτη και η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, βελτιώνει την ικανοποίηση και οικοδομεί την εμπιστοσύνη των πελατών. Με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών αυτών, οι διακεκριμένοι συνεργάτες διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό, επενδύοντας στην παροχή υπηρεσιών ποιότητας, οπότε αξίζουν την αναγνώριση για τις προσπάθειες τους.

Η Honeywell, συμπεριλαμβάνεται στο Fortune 100, παράγει τεχνολογίες για την αντιμετώπιση ορισμένων από τις πιο δύσκολες προκλήσεις του κόσμου, απασχολεί 131.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, θεωρείται κορυφαία εταιρεία στα συστήματα Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Αυτοματισμού, ενώ πάνω από 50.000 τοποθεσίες στον κόσμο βασίζονται σε δικά της συστήματα ολοκληρωμένης ασφάλειας, για την αντιμετώπιση του πλήρους φάσματος των σημερινών αναγκών ελέγχου πρόσβασης.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ηγέτης στα συστήματα Ασφάλειας και Ελέγχου στην Ελλάδα, διανύει την 5η δεκαετία δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά, αλλά και στην Κύπρο, τη Βουλγαρία και την Αλβανία, ενώ κατέχει την 1η θέση, σε μερίδιο αγοράς και συνόλου ενεργητικού, στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα (ICAP).

Η μακροχρόνια παρουσία της εταιρείας μας, ο ηγετικός της ρόλος, το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, και οι επιτυχίες της στο χώρο, τη βοήθησαν να αποσπάσει μία ακόμα τιμητική διάκριση, ανάμεσα σε δεκάδες παρόμοιες. Σημειώνουμε, ότι πρόκειται για τη μοναδική Ελληνική εταιρεία που έχει αποσπάσει σχετική διάκριση στο Dealer Service Certification Program της Honeywell.