ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για το Συνέδριο Hotel Tech – 7/2

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο 3ο Συνέδριο Hotel Tech, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου, στο Wyndham Grand Athens Hotel.

Το Hotel Tech Conference 2019, διοργανώνεται από την Smart Press και είναι αφιερωμένο στην ανάδειξη των τεχνολογιών που απευθύνονται αποκλειστικά στον Ξενοδοχειακό Κλάδο και ειδικά φέτος στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στη Βιομηχανία Φιλοξενίας.

Στόχος του 3ου Συνεδρίου Hotel Tech, είναι να δείξει στην πράξη το δρόμο υλοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ξενοδοχείων και να προβάλει το θετικό αντίκτυπο που έχουν οι επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, την ενίσχυση της λειτουργικότητας στις επιχειρησιακές διεργασίες και την εξοικονόμηση κόστους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σχετική παρουσίαση μας, στην αίθουσα ZEUS: «Ενοποιημένο σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείου – από τη θεωρία στην πράξη», του κ. Κωνσταντίνου Κανδάκη, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, MBA – Senior Presales, από το Τμήμα Αυτοματισμού, BMS & Ενεργειακών Εφαρμογών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ. Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια της Ενότητας, «Διαχείριση Εγκαταστάσεων Ενέργειας και Συστημάτων Ασφάλειας», μεταξύ των ωρών 13:00 – 14:30.

Αναμφισβήτητα, ο ξενοδοχειακός κλάδος παγκοσμίως βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων του ψηφιακού μετασχηματισμού, αποτελώντας μια κάθετη αγορά που ενσωματώνει σε μεγάλο βαθμό όλες τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις.

Στη χώρα μας, όπου η τουριστική βιομηχανία βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο ανάπτυξης, έχουν γίνει σημαντικές πρόοδοι στο θέμα της υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλλά μπορούν και πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά περισσότερα.

Η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας, εξαρτάται άμεσα από την ικανότητα τους να αφομοιώσουν τις σύγχρονες τεχνολογίες, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.

Στο φιλόξενο χώρο του Συνεδρίου, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με στελέχη του Ξενοδοχειακού Κλάδου και εξειδικευμένους μηχανικούς μας, για να ανταλλάξετε στοιχεία και απόψεις σχετικά με την ψηφιακή καρδιά του σύγχρονου Ξενοδοχείου, αλλά και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς Αυτοματισμών και Διαχείρισης Ενέργειας στα Ξενοδοχεία.

Το Hotel Tech Conference 2019 θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη 7/2, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, Μεγ.Αλεξάνδρου 2 Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.hoteltech.gr.

Σας Περιμένουμε!

Κλείστε το ραντεβού σας!

Οι εξειδικευμένοι Μηχανικοί της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ θα είναι στη διάθεσή σας για Συναντήσεις και ενημέρωση.

Για προγραμματισμό συνάντησης συζήτησης project στο πλαίσιο του συνεδρίου, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων μας κα Φωτεινή Ζαριφοπούλου στο τηλ. 212 6878122 / 210 2713970 ή στο mail fzarifopoulou@zarifopoulos.com.