ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την Hotel Tech – 9/2

Σας Προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά, με ξεναγό την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, τις ολοκληρωμένες και καινοτόμες Λύσεις μας, για τον Ξενοδοχειακό Κλάδο. Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετέχει πρωταγωνιστικά στην Hotel Tech, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το Συνέδριο – Έκθεση Hotel Tech, διοργανώνεται για 1η φορά στην Ελλάδα από την Smart Press και είναι αφιερωμένο στην ανάδειξη των τεχνολογιών που απευθύνονται αποκλειστικά στον Ξενοδοχειακό Κλάδο.

Ως Χρυσός Χορηγός, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ σας περιμένει στο Περίπτερο της, όπου εξειδικευμένα στελέχη της Εταιρείας μας, θα σας ξεναγήσουν στις ολοκληρωμένες Λύσεις ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, για τη διαχείριση και εξοικονόμηση Ενέργειας στα Ξενοδοχεία. Λύσεις σχεδιασμένες, εγκατεστημένες και δοκιμασμένες από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα.

Στο φιλόξενο χώρο μας επίσης, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους του Ξενοδοχειακού Κλάδου, θεσμικά στελέχη του, αλλά και με το προσωπικό της Εταιρείας – τόσο των κεντρικών Στελεχών μας όσο και των Υπεύθυνων Μηχανικών/Διευθυντών των Καταστημάτων μας από όλη την Ελλάδα – για να ανταλλάξετε στοιχεία και απόψεις σχετικά με την ψηφιακή καρδιά του σύγχρονου ξενοδοχείου, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις του τομέα Αυτοματισμών και της Διαχείρισης Ενέργειας στα Ξενοδοχεία.

Μπορείτε ακόμα, να παρακολουθήσετε τη σχετική παρουσίασή μας, στην αίθουσα Ολυμπία: «Ολοκληρωμένες Λύσεις Αυτοματισμών και Διαχείρισης Ενέργειας στον Ξενοδοχειακό Τομέα», του κ. Νικόλαου Χατζηγεωργίου, Business Development Manager, Τμήμα Αυτοματισμού, BMS & Ενεργειακών Εφαρμογών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ. Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια της Ενότητας «Ασφάλεια, Αυτοματισμοί & Ενέργεια – Προστασία και έξυπνη διαχείριση ενεργειακών πόρων», μεταξύ των ωρών 15:00 – 17:00.

Παρακαλούμε, ειδικά για την παρακολούθηση της Ομιλίας, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι και την 9/2/2017 (ώρα 12) στο athens@zarifopoulos.com ή στο τηλ. 210 2713970 κα Ντίνα Βερυκίου.

Η Hotel Tech θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη 9/2, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λ. Bασ. Αλεξάνδρου 2 Αθήνα. Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 18:00. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hoteltech.gr.

Σας Περιμένουμε!

Κλείστε το ραντεβού σας!

Οι εξειδικευμένοι Μηχανικοί της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ για τον ξενοδοχειακό τομέα, στα πλαίσια της Hotel Tech την Πέμπτη 9/2, αλλά και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ενδεχόμενης παραμονής σας στην Αθήνα τις ημέρες 9-13/2, θα είναι στη διάθεσή σας για Συναντήσεις σε οποιοδήποτε χώρο ή σημείο που εσείς προτείνετε.

Για προγραμματισμό και κλείσιμο ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Ντ.Βερυκίου στο τηλ. 210 2713970 ή στο mail athens@zarifopoulos.com.

Υπό την αιγίδα