Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, υποδεχθήκαμε με χαρά τους τελειόφοιτους της Σχολής Αρχαιοφυλάκων του Δ’ ΙΕΚ Νίκαιας και την καθηγήτριά τους, ηλεκτρολόγο μηχανικό κ. Γκουράνη, στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων μας.

Στελέχη της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, φρόντισαν – εκτός από την εγκάρδια φιλοξενία – να καλύψουν οι σπουδαστές τα κενά που δημιουργεί η έλλειψη εργαστηρίου στη σχολή τους, με παρουσιάσεις, διάδραση και επίδειξη υλικού, σχετικών με το μάθημα Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφάλειας, που διδάσκονται στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών τους.

Παράλληλα, η εταιρεία προσέφερε εξοπλισμό στη σχολή Αρχαιοφυλάκων, για τη διευκόλυνση του διδακτικού έργου των καθηγητών και της προσπάθειας των σπουδαστών. Με την πεποίθηση ότι η εμπειρία και η γνώση αποκτούν ξεχωριστή σημασία όταν μοιράζονται, αποδεχτήκαμε τις θερμές ευχαριστίες και τον ενθουσιασμό όλων, για όσα αποκόμισαν από την επίσκεψη στην εταιρεία μας.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ενσωμάτωσε από πολύ νωρίς στην «Εταιρική Κουλτούρα» της συνήθειες και πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έχει συμβάλει έμπρακτα στην υποστήριξη της αγοράς εργασίας και την ελληνική οικονομία και κοινωνία γενικότερα.