Στην εποχή της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των διαφόρων συστημάτων, είναι αναγκαία η ύπαρξη μιας πλατφόρμας αξιόπιστης και γρήγορης.

Το Cloud, αποτελεί ήδη αναπόσπαστο μέρος της ζωής όλων. Είναι πλέον μία εδραιωμένη πραγματικότητα, που συχνά αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει λειτουργίες υψηλής αξίας και σημαντικότητας.

Τα πλεονεκτήματα χρήσης του Cloud είναι πολλά:

  • Self Service – Oι χρήστες δεν έχουν ανάγκη την βοήθεια εξειδικευμένων ατόμων
  • Global Access – Πρόσβαση στο σύστημα από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή
  • Heterogeneous – Πρόσβαση στο σύστημα από οποιαδήποτε συσκευή (desktop, laptop, Android, iOS)
  • Elasticity and Scalability – Οι διαθέσιμοι πόροι προσαρμόζονται στη ζήτηση των χρηστών
  • Secure – Ασφαλής επικοινωνία όσον αφορά την προστασία των δεδομένων, τη λειτουργική αυτοδυναμία, την εφεδρεία υποδομών (redundancy)

Το Ιnim Cloud έχει σχεδιαστεί με τις τελευταία διαθέσιμες τεχνολογίες και γι’ αυτό εγγυάται μέγιστη αξιοπιστία και μοναδική εμπειρία χρήστη.

Για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες Ιnim Cloud, είναι απαραίτητο να έχετε έναν πίνακα συναγερμού Inim Smartliving ή Inim Prime και μία από τις ακόλουθες συσκευές επικοινωνίας: SmartLAN / G, SmartLAN / SI, Nexus / G, Nexus / 3G.

O δίαυλος επικοινωνίας που δημιουργείται μεταξύ των περιφερειακών συσκευών και του Inim Cloud είναι κρυπτογραφημένος με τους πιο σύγχρονους αλγόριθμους.

Οι υπηρεσίες Inim Cloud προσφέρονται τόσο στον τελικό χρήστη, όσο και στον εγκαταστάτη, καθένας από τους οποίους επωφελείται σε μεγάλο βαθμό από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Ειδικά για τον εγκαταστάτη, η εμπλοκή του με ρυθμίσεις δικτυακής υποδομής είναι παρελθόν. Η τεχνολογία του Inim Cloud υπερέχει, αφού ο πίνακας συναγερμού συνδέεται απευθείας στο www.inimcloud.com.

Οι πλακέτες SmartLAN (G & SI) είναι προ-ρυθμισμένες και πραγματικά η εφαρμογή του plug & play είναι γεγονός.

Η Ιnim Electronics Srl., συνεργάζεται επιτυχημένα με την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. όπου μέσω της Διεύθυνσης Πωλήσεων Χονδρικής, προσφέρει τα προϊόντα της στους επαγγελματίες Συστημάτων Ασφαλείας, οικοδομώντας καθημερινά μία σχέση εμπιστοσύνης και γόνιμης συνεργασίας.

Διεύθυνση Πωλήσεων Χονδρικής: 212.68.78.310